reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Nie Ataata:-):-):-):-) Zjedlismy je razem z ukochanym. Byly z ketchupem i sola. A do tego popijalam je herbata z dwiema lyzeczkami cukru. Potem poszlam sie wykapac, nasmarowalam balsamikiem Yves Rocher brzoskwiniowym, kupilam go osatanio w Arkadii za 17,90 i polozylismy sie spac. Oh jakie zycie jest cudowne i piekne kiedy jest w nim milosc:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Dzień Dobry w czwartek!
I jak tam po wczorajszym balowaniu?
Puchatko opisuj na bieżąco jak się czujesz jako przyszła Mamusia :tak:
lenna byłam na linku ale na ebay znaleźliśmy tańsze zestawy ... na wyszukiwarce ebay wystarczy wpisac ovulationstest i wyskakuje cała masa tego.
Antiope, fifi, iwonka2006, Ataata, Beata2710, Gwiazdeczka i inne niewspomniane tu Forumki pozdrawiam!!

Dzień Dobry Dziewuszki:-)

Puchatka Twoja fasolka opita!!! Wczoraj ze dwa toasty za Ciebie wypiłam :tak:

Dziewczynki mam małą zagwostkę...Jestem 3 dzień po @ i tak mnie lewy jajnik boli, że szok...Zupełnie nie wiem o co chodzi. Przecież to jeszcze nie może być jajeczkowanie.

Dziewczynki mam małą zagwostkę...Jestem 3 dzień po @ i tak mnie lewy jajnik boli, że szok...Zupełnie nie wiem o co chodzi. Przecież to jeszcze nie może być jajeczkowanie.

Reniczku wstaw sobie moze suwaczek, to bedziemy wiedziec co i jak u ciebie. Co do boli, to moze to jest wlasnie owulka, a ten cykl do krotszych nalezy?? A jak ze sluzikiem?

reklama
Do góry