reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
Dzień dobry staraczki i mamuśki.
Jak tak dalej pójdzie to bedzie trzeba zmienić tytuł tego wątku, bo same mamuski tu zostaną;-)

I jak tam frytki.... nie stanęły Ci czasem w gardle...?;-)
Jak tak dalej pójdzie to bedzie trzeba zmienić tytuł tego wątku, bo same mamuski tu zostaną;-)
yhy fifi kto nam zniknął to nam zniknął...Czesc Puchatko.Zniknelas nam wieczorkiem,

I jak tam frytki.... nie stanęły Ci czasem w gardle...?;-)
Nie Ataata:-):-):-):-) Zjedlismy je razem z ukochanym. Byly z ketchupem i sola. A do tego popijalam je herbata z dwiema lyzeczkami cukru. Potem poszlam sie wykapac, nasmarowalam balsamikiem Yves Rocher brzoskwiniowym, kupilam go osatanio w Arkadii za 17,90 i polozylismy sie spac. Oh jakie zycie jest cudowne i piekne kiedy jest w nim milosc

Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Oh jakie zycie jest cudowne i piekne kiedy jest w nim milosc![]()
Swieta prawda!!!

Hausfrau
Fanka BB :)
Dzień Dobry w czwartek!
I jak tam po wczorajszym balowaniu?
Puchatko opisuj na bieżąco jak się czujesz jako przyszła Mamusia
lenna byłam na linku ale na ebay znaleźliśmy tańsze zestawy ... na wyszukiwarce ebay wystarczy wpisac ovulationstest i wyskakuje cała masa tego.
Antiope, fifi, iwonka2006, Ataata, Beata2710, Gwiazdeczka i inne niewspomniane tu Forumki pozdrawiam!!
I jak tam po wczorajszym balowaniu?
Puchatko opisuj na bieżąco jak się czujesz jako przyszła Mamusia

lenna byłam na linku ale na ebay znaleźliśmy tańsze zestawy ... na wyszukiwarce ebay wystarczy wpisac ovulationstest i wyskakuje cała masa tego.
Antiope, fifi, iwonka2006, Ataata, Beata2710, Gwiazdeczka i inne niewspomniane tu Forumki pozdrawiam!!
Dzień Dobry Dziewuszki:-)
Puchatka Twoja fasolka opita!!! Wczoraj ze dwa toasty za Ciebie wypiłam
Dziewczynki mam małą zagwostkę...Jestem 3 dzień po @ i tak mnie lewy jajnik boli, że szok...Zupełnie nie wiem o co chodzi. Przecież to jeszcze nie może być jajeczkowanie.
Puchatka Twoja fasolka opita!!! Wczoraj ze dwa toasty za Ciebie wypiłam

Dziewczynki mam małą zagwostkę...Jestem 3 dzień po @ i tak mnie lewy jajnik boli, że szok...Zupełnie nie wiem o co chodzi. Przecież to jeszcze nie może być jajeczkowanie.
Puchatka
Majowe mamy'08
Ataata jakos się przywiązałam do tego wątku i żal mi z niego odchodzic chyba że mnie wyrzucą 

Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Reniczku wstaw sobie moze suwaczek, to bedziemy wiedziec co i jak u ciebie. Co do boli, to moze to jest wlasnie owulka, a ten cykl do krotszych nalezy?? A jak ze sluzikiem?
reklama