Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Jesli potrzebujesz wsparcia to pisz smialo! Od tego tu jestesmy, zeby sie wspierac w tych wesolych i trudnych chwilach.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dokładnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesli potrzebujesz wsparcia to pisz smialo! Od tego tu jestesmy, zeby sie wspierac w tych wesolych i trudnych chwilach.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
A bo Ty o postach, a ja o stronach [emoji6]Nie 2 000 a 20 000
![]()
Przesyłam wam trochę zimowych fluidkówwjechałam kolejką na połowę szczytu, z najwyższego rezygnuje bo za duża zmiana ciśnienia (3440m n.p.m) także sporo
ale w połowie widoki piękne, słoneczko [emoji364] grzało mimo -14st
teraz wróciłam do domku poodpoczywać a mój został żeby poszusować
![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wow ale superPrzesyłam wam trochę zimowych fluidkówwjechałam kolejką na połowę szczytu, z najwyższego rezygnuje bo za duża zmiana ciśnienia (3440m n.p.m) także sporo
ale w połowie widoki piękne, słoneczko [emoji364] grzało mimo -14st
teraz wróciłam do domku poodpoczywać a mój został żeby poszusować
![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Przezuc sie na MagneB6. Wszyscy lekarze go polecaja. Nie wiem czy biegunki Ci przejda, ale bedzie lepiej dzialal na te Twoje bole. To jest lek a nie suplement i ma lepiej przyswajalna forme. Tez bralam rozne magnezy jeszcze przed ciaza. Dopiero po tym mi przeszly skorcze lydek i oka. A teraz w ciazy nie mam rzadnych boli brzucha.Biolectra 300 mg ale wcześniej brałam też jakiś inny i tak samo reagowalam chyba taka moja "uroda "![]()
Ja biorę chelat magnezu z solgara, i wyjątkowo dobrze (jak na mnie) go znoszę
![]()
Ja mam Magneb6 ale wzdęcia mnie męczą tyle, że na mnie to nie ma co patrzeć bo ja żołądek, jelita już przed ciążą miałam strasznie wrażliwePrzezuc sie na MagneB6. Wszyscy lekarze go polecaja. Nie wiem czy biegunki Ci przejda, ale bedzie lepiej dzialal na te Twoje bole. To jest lek a nie suplement i ma lepiej przyswajalna forme. Tez bralam rozne magnezy jeszcze przed ciaza. Dopiero po tym mi przeszly skorcze lydek i oka. A teraz w ciazy nie mam rzadnych boli brzucha.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
SuperMaluszek wyglada ze zdrowy fikal nozkami Pepowina miedzy nogami wiec nic nie pokazal ale Pani po czyms tam ma przeczucie na chlopca ja sie smialsm ze mi sie snila dziewcxynka stwierdzila ze za miesiac bedzie widac
Przezuc sie na MagneB6. Wszyscy lekarze go polecaja. Nie wiem czy biegunki Ci przejda, ale bedzie lepiej dzialal na te Twoje bole. To jest lek a nie suplement i ma lepiej przyswajalna forme. Tez bralam rozne magnezy jeszcze przed ciaza. Dopiero po tym mi przeszly skorcze lydek i oka. A teraz w ciazy nie mam rzadnych boli brzucha.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017