Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Badanie prenatalne ? To chyba to samo![]()
Nifty sa bardziej dokladniejsze
Prenatalne to usg i pappa tzn nifty to tez prenatal usg ,tez ten sam tc 11-14 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badanie prenatalne ? To chyba to samo![]()
Bo mnie się wydaje że ryby wędzone na ciepło jeść można, nie raz widziałam jak mój tato wędzi i w takiej wędzarce jest bardzo duża temperatura więc nie sądzę aby jakieś bakterie przetrwałyJem wryby wędzone, ale nie będę nikogo namawiać. Jak któraś nie czuje się pewnie lepiej sobie odmówić niż się stresować. Jeżeli chodzi o jedzenie zrezygnowałam tylko z surowego mięsa i ryb, chociaż tatara i sushi kocham miłością ogromną![]()
Na pewno trzeba byc dobrej mysli. Tez czuje, ze bedzie dobrze we wtorek ide na usg po 4 tygidniach, na badania genetyczne, nie moge sie doczekac www.suwaczki.com/ostatnikrok/w57vvfxmkkp78vea.htmlJa od 3 lat w Niemczech . U mnie też druga niestety w pierwszej też straciłam dzidzie rok temu . Dokładnie w poniedziałek będzie rok jak przestało bic serduszko . Ale wierzę że tym razem będzie wszystko ok![]()
Właśnie boję się mega bo u niej często katar infekowal ucho. I masakra gotowa. W szkole mają 1/5 klasy chorą i co chwila jedno łapię od drugiego.
Weszłam dziś na wagę i mam +5 kg. I pytam się skąd. Zero słodyczy, cukru, posiadania jakiegoś. Chyba mam to w genach
Na pewno trzeba byc dobrej mysli. Tez czuje, ze bedzie dobrze we wtorek ide na usg po 4 tygidniach, na badania genetyczne, nie moge sie doczekac www.suwaczki.com/ostatnikrok/w57vvfxmkkp78vea.html[/QUOTE
A jak daleko już jesteś? Ja mam wizyty co dwa tygodnie a i tak wiecznie mi mało i wiecznie się stresuje czy aby wszystko na pewno jest ok , ale nie może być inaczej musi być już tylko dobrze![]()
Początek 13 tygodnia dzisiaj mam nadzieje, ze tez bede miala wizyty co dwa tygodnie, bo 4 to zdecydowanie za duzo stresu. A ty w ktorym miesiacu jestes ?
Bo mnie się wydaje że ryby wędzone na ciepło jeść można, nie raz widziałam jak mój tato wędzi i w takiej wędzarce jest bardzo duża temperatura więc nie sądzę aby jakieś bakterie przetrwałyCo do zakazu to raczej chodzi o ryby wędzone na zimno
![]()
Nie zmieniły sie smaki ? Dalejmasz ochote na sushi ?Aaa a może przepraszam jak wprowadziłam w błądale tak jak pisałam jakos nieprzepadam i nigdy się jakoś extra w to niezaglebialam jedyne co to shushi jadłam (niewiedzać jeszcze że jestem w ciazy) także całkiem na początku a wszystkie wyniki wporzadku
![]()
Początek 13 tygodnia dzisiaj mam nadzieje, ze tez bede miala wizyty co dwa tygodnie, bo 4 to zdecydowanie za duzo stresu. A ty w ktorym miesiacu jestes ?