reklama
olaaa7
Fanka BB :)
No wcale Ci się nie dziwięWłaśnie jak nieraz dodajesz zdjęcia tych ciuszków to też mam ochotę wybrać się do sklepu![]()
olaaa7
Ja jutro zaczynam 16 tydzieńOla na kiedy masz termin bo widzę że zaczęłaś 16 tydzień ha mam na 04.07ale z USG ciąża starsza o 6 dni czyli końcówka czerwca, moje Marzenie dotrzymać do 13 czerwca wtedy będę miała 37 tydzień![]()
Marzycielka
Ja w ogole weny nie mam. Moze dlatego, ze plci nie znam i ze na dziewczynke mam wszystko doslownie co musze miec, procz kosmetycznych rzeczy wiadomo, ktore kupie pod koniec ciazy.No wcale Ci się nie dziwięStrasznie takie zakupy wciągają, ja to mam problem, żeby będąc w sklepie czegoś dla maluszka nie kupić [emoji14] Jestem ciekawa co jutro powie gin, jeśli znowu potwierdzi, że to chłopiec to może się skuszę i kupię coś typowo dla chłopca [emoji14] Jeszcze 4 tygodnie do prenatalnych
)) Już nie mogę się doczekać ale też zaczynam się bać czy wszystko jest ok.

Agatka29
Niektóre ciuszki typowe dla płci są świetneNo wcale Ci się nie dziwięStrasznie takie zakupy wciągają, ja to mam problem, żeby będąc w sklepie czegoś dla maluszka nie kupić
Jestem ciekawa co jutro powie gin, jeśli znowu potwierdzi, że to chłopiec to może się skuszę i kupię coś typowo dla chłopca
Jeszcze 4 tygodnie do prenatalnych
)) Już nie mogę się doczekać ale też zaczynam się bać czy wszystko jest ok.
Jak już oglądałam na H&M taki komplecik bodziaki z muszka i spodenki super mój synek miał je albo jakieś tygryski hehe
Dla dziewczynki też już 0rzegladalam jakieś biedroneczki są wszystko takie słodkie że tylko się rozczulac
Agatka29
To u ciebie wszystko chyba wskazuję na 09.07Ja jutro zaczynam 16 tydzieńTermin z OM mam na 9.07, z pierwszych prenatalnych też wychodzi na 9.07, na ostatniej wizycie u ginekologa też wyszło z pomiarów, że termin na 9.07, zobaczymy czy jutro coś powie na ten temat
![]()
Agatka29
Ja właśnie może ja poznam płeć to troszkę kupięJa w ogole weny nie mam. Moze dlatego, ze plci nie znam i ze na dziewczynke mam wszystko doslownie co musze miec, procz kosmetycznych rzeczy wiadomo, ktore kupie pod koniec ciazy.
![]()
Ale narazie tylko parę razy coś 0rzejrzalam na internecie
olaaa7
Zobaczymy jak będzie dalejTo u ciebie wszystko chyba wskazuję na 09.07
Ostatnia edycja:
Agatka29
A to już zależy od dzidziusia kiedy on będzie chciałZobaczymy jak będzie dalejna początku z usg wychodził mi termin ran za 5.07 a raz na 10.07
![]()
reklama
Podziel się: