reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej, ja pomimo ,że mam dużo ciuszków po córeczce to i tak mnie nosi po sklepach. Jak będzie chłopiec to od nowa zacznę zakupowe szaleństwo. (a co tam.. ) Tyle,że na chłopca to aż tyle nie ma opcji jak przy dziewczynce :D :p

reklama
Ja dziś na 15 :15 już nie mogę spać. :) wstałam po 5 jak zwykle stres :/ trzymajcie kciuki :) a nie widziałam dzidzi prawie miesiąc
Ma ktoś dziś jeszcze wizyte?
Będzie dobrze. Daj znać po [emoji3]

p19uqqmzxqi22hcj.png

Najwcześniejszy przypadek w pierwszej ciąży znam 13+4 - moja kuzynka (nie wierzyli jej, ale że pracowała w szpitalu, to jak określiła, gdzie jest mały i usg potwierdziło..), mama też porównywalnie, a ja pierwszy raz 13+5 ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ale fajnie tak wczesnie :( mnie to pewnie nie czeka, bo czuje bardzo rzadko cos dziwnego, fajnego w podbrzuszu ale to pewnie moje urojenia :( ale juz jutro ide zobaczyc mojego aniołka, w koncu ! 4 tygodnie tak sie ciagną ;)

właśnie i ja, tęsknie za sushi i tatarem.. zdarzało mi się codziennie jeść ;(

A jak sie pozmienialy wasze smaki ? Ja wczesniej przepadalam za slonym, chipsy, frytki slone dania, a teraz mnie mdli od zapachu mięsa, na chipsy nie moge patrzec :( a mam caly kufer slodyczy, tak mnie do nich ciagnie, a boje sie o cukrzyce. Zaraz sobie zmierze cukier, ciekawe czy mam w normie ;)

Hej Dziewczyny czy kupujecie już jakieś ciuszki dla maluszka? Ja jak wchodzę do sklepu to bym chciała kupić już coś ale się bardzo boję ;/
Ja nic jeszcze nie kupiłam, ale nie dlatego, że się boję. Po prostu jeszcze tego nie czuję. Druga sprawa, że zaraz zaczynam remont duży (z sypialni trzeba zrobić salon, a z salonu 2 pokoje) i nie chcę żeby mi się ubranka kurzyły. Trzecia sprawa chcę najpierw poznać płeć. Bo jesli to chłopak to w sumie ubranka mam.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dzień dobry dziewczyny, wczoraj zrobiłam sobie przerwę od forum, więc nie zdołam nadrobić postów z całego dnia. Coś mnie ominęło?

Na mnie niestety wcale nie działa :(

Ja też tęsknię za tatarem :p Byle do lipca :D

A karmiąc chyba tez nie wolno takich dań ? Chyba, ze nie zamierzasz karmic ?;)

Ja zakupiłam poduszkę mam ha od 3 dni, fajna sprawa tylko ciężko na siku wydostać się z niej :)
Kurcze a ja co się obudzę w nocy to śpię na plecach tak mi wygodnie
ale zaraz świadomie przekrecam się na bok

Jak nie moglam spac na prawym boku, to dzisiaj w nocy na lewym bolal mnie brzuch, czulam jak bym miala siniaka heh ;/

reklama
Do góry