reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To raczej nie mozliwe :) hehe. Chociaz w tym tygodniu tez chcialabym tak czuc :d bliziaki? Jak fajnie [emoji173] podwojne szczecie [emoji173][emoji173] tez jutro mam genetyczne, o ktorej masz wizyte ?
10:30 [emoji85] o ile do tego czasu na zawał nie zejdę.
Jeśli potwierdzi ułożenie maluchów to będę wiedzieć że to nie moja psycha [emoji23]
Trzymam kciuki kochana [emoji173]
Test PAPP-A z krwi na pierwszy rzut oka dla mojego doktorka wygląda ok ... Oczywiście bez USG to takie wróżenie z fusów.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

10:30 [emoji85] o ile do tego czasu na zawał nie zejdę.
Jeśli potwierdzi ułożenie maluchów to będę wiedzieć że to nie moja psycha [emoji23]
Trzymam kciuki kochana [emoji173]
Test PAPP-A z krwi na pierwszy rzut oka dla mojego doktorka wygląda ok ... Oczywiście bez USG to takie wróżenie z fusów.

To i tak masz wczesnie ❤ ja dopiero o 17 :( wazne, ze PAPP-A wyszlo wporzadku, USG pewnie tez bedzie dobrze :) znasz juz plec ?

aaa.png

Tak widac, Klaudia

10:30
emoji85.png
o ile do tego czasu na zawał nie zejdę.
Jeśli potwierdzi ułożenie maluchów to będę wiedzieć że to nie moja psycha
emoji23.png

Trzymam kciuki kochana
emoji173.png

Powodzenia :-* Ja mam o tej samej godzinie :-)

@JustMe55 wiem, nie chodziło mi o ciebie, a ostrożność a panika to faktycznie różnica. Tak a propo dzisiaj jadłam sushi z krewetka w tempurze, nie wyrzymalam po wczorajszej wzmiance :-D
Klaudia prenatalne robi mi mój lekarz prowadzący bo ma ten certyfikat, to on mi pilnuje terminów w sumie od tego jest nie każda kobieta ma obowiązek wiedzieć od kiedy do kiedy jakie badanie, po to jest lekarz prowadzący aby o wszystkim informował. To jak kończysz 13 tydz to w 14t0d już będzie za późno, faktycznie nie zdążysz się załapać?

reklama
Do góry