Sabinaaa81
Fanka BB :)
A widzisz moje zdjęcie?Na zdjęciach niestety nie widać wyrostka plciowego więc nawet postrzelac się nie daczasami dziecko tak się ułoży, że widać ten wyrostek
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A widzisz moje zdjęcie?Na zdjęciach niestety nie widać wyrostka plciowego więc nawet postrzelac się nie daczasami dziecko tak się ułoży, że widać ten wyrostek
![]()
Dziewczyny widzicie moje zdjęcie z USG? Nie wiem, czy się dodało?
Oj kochana przykro mi. Nie wiem czy sama po tym szpitalu tak nie skoncze.Antybiotyk [emoji17] ale jest już trochę lepiej. Wczoraj temperatura koło 18 zaczęła rosnąć i przy 38 stopniach wzięłam już Apap. Najgorszy jest ból głowy i oczu od zatok. Nie mam pojęcia co jeszcze mogę zrobić a nie chce brać Apapu jak nie mam temperatury. Może po antybiotyku szybciej minie.
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Do połowy to zazwyczaj nie miałam głowy, jak się cały czas coś działo to tylko mnie interesowało czy jest dobrze resztę schodziło na drugi plan i tak czas lecial
Ja miałam również śpiworek taki cieniutki na lato. Z tym, że jak mój syn był mały to nie było lata z temp. po 40’C ;-)Fajneale w upalne noce, dni.. Moglo by sie przegrzac.
No wrzucilas to widziałam ... Chyba, że odpisałam pod złym postem, ale było widać ciemno między nogami... Pisałam tu wcześniej, że jak wyrostek jest do kręgosłupa pod kątem 30 stopni to chłopak a jak równolegle to dziewczyna ( doksztalcalam się na internecie, wrzucałam tu zdjęcia przykładowe) no i mój ginekolog ta teorie potwierdziłA widzisz moje zdjęcie?
Ciekawe, czy się sprawdzi ;-)Dla mnie dziewczynka![]()
Jak dla mnie to samo nagranie 50zl, a nagranie w 4d 100zl. Tylko to jako doplata do ceny usg.Dziewczyny jakbyście rozumiały cenę zapisu usg na dvd w wersji 4d? (na dole strony) Bo już sama nie wiem czy samo nagranie w 4d kosztuje 100 zł czy 150zł.
Link do: Cennik | Badania Prentalne Angelius Provita
A widzisz. Cytowałaś @klaudiaa975, więc myślałam, że to było do niej. Pytam, bo zdjęcia nie było widać i wstawiałam jeszcze raz.No wrzucilas to widziałam ... Chyba, że odpisałam pod złym postem, ale było widać ciemno między nogami... Pisałam tu wcześniej, że jak wyrostek jest do kręgosłupa pod kątem 30 stopni to chłopak a jak równolegle to dziewczyna ( doksztalcalam się na internecie, wrzucałam tu zdjęcia przykładowe) no i mój ginekolog ta teorie potwierdził
![]()