Madziula 27
Moderatorka
Oliwiapartycja, tak się cieszę i bardzo mocno gratuluję [emoji4] Śliczna dzidzia [emoji4]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie slicznosci!! Cóż za Hollywoodzki usmiech [emoji7] [emoji7] [emoji7] to my juz mamy takie duze dzieci?? Szok. Ja prenatalne mam 31 stycznia i to bedzie 13+1. Gratuluję ze wszystko dobrze, ja juz tez bym chciala miec to badanie za sobą.Zobacz załącznik 835942 Zobacz załącznik 835943 Zobacz załącznik 835945 Ja juz po wizycie. Wszystko w porządku jest. Dzidzia strasznie się wierciła. Ale niestety nie chciała się pokazać więc na poznanie płci musze poczekać do 8 marca na usg polowkowe. Maluszek ma już 7 cm. Serduszko 140 ud/min, NT 1,4 mm,
bobas był w super humorze tak się uśmiechał aż buzia otwarta :-)wg usg dzidzia starsza i termin przesunął się na 25 lipiec :-)usg miałam robione przez to i przez to![]()
tez miałam usg przez to i przez toZobacz załącznik 835942 Zobacz załącznik 835943 Zobacz załącznik 835945 Ja juz po wizycie. Wszystko w porządku jest. Dzidzia strasznie się wierciła. Ale niestety nie chciała się pokazać więc na poznanie płci musze poczekać do 8 marca na usg polowkowe. Maluszek ma już 7 cm. Serduszko 140 ud/min, NT 1,4 mm,
bobas był w super humorze tak się uśmiechał aż buzia otwarta :-)wg usg dzidzia starsza i termin przesunął się na 25 lipiec :-)usg miałam robione przez to i przez to![]()
Zobacz załącznik 835942 Zobacz załącznik 835943 Zobacz załącznik 835945 Ja juz po wizycie. Wszystko w porządku jest. Dzidzia strasznie się wierciła. Ale niestety nie chciała się pokazać więc na poznanie płci musze poczekać do 8 marca na usg polowkowe. Maluszek ma już 7 cm. Serduszko 140 ud/min, NT 1,4 mm,
Ojej z wrażenia nawet nie wiem, chyba jeszcze tylko mierzą na tym etapie a waga później w dalszych tygodniach tak mi się wydaje :-)ale sprawdzę zaraz może gdzieś jest :-)Oliwiapatrycja a ile waży Twój maluszek?? [emoji4]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Masakra... co się teraz dzieje to brak słów... tez byłam świadkiem ale rok temu gdy żegnalam się z moim aniolkiem.Gratuluję wam kochane udanych wizyt śliczne dzieciątkaja nadal w szpitalu i powiem wam że jestem świadkiem takiej tragedii że po prostu nie wierzę że takie rzeczy się dzieją obumarcie zaawansowanej ciąży i poród tragedia