reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No ciezko sie oprzec[emoji3] Ktory wzuelas?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
1516380033-6213c53809422495-aaaaaa.jpeg

Oliwia wybrala....powiedziala ze pasuje dla obu plci.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Widze ze twoj ma taka pasje jak moj....wedki. Non stop cos zamawia co doprowadza mnie do szalu

Noo mój uwielbia :) najwięcej kasy idzie wiosna i latem jak sezon w pelni

f2w39n7303c24ozn.png
Skad ja to znam.....moj kompletuje zima bo tanszy sprzet jest , ma tyle rzeczy w planach ze szok.....

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha, chyba już mi pisałaś bo teraz mi się przypomniało po przeczytaniu ale tutaj dużo się pisze ze juz wszystko mi się miesza :)
To trzyma kciuki za ta szyjke i pamiętaj napisać czy się nic nie zmieniło po badaniu bo ja mam problem z Szyjka dlatego tak dopytuje :)
Trzymam kciuki by wytrzymała [emoji110][emoji110]
Najważniejsze by te nasze szyjki wytrzymały tak długo by maluszki były zdrowe. Mogą mnie zaszyc, zakneblowac cokolwiek [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Jesli moge spytac, co bylo powodem tylu poronień? Samoistne z niewiadomych przyczyn ?
Mamy problemy z immunologia i jak się okazalo hipoandrogenizm . Wyniki jak Przy PCOS tylko u mnie szaleje kora nadnerczy. Zdiagnozowal mnie i pomógł młodziutki lekarz Dr Krzysztof Pogoda . To jemu zawdzięczam moje dwa maleństwa. [emoji16]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja tak teraz z innej beczki. Macie może takie poduszki dla kobiet w ciąży? Ja planuje zakup ale masa tego jest i różne rodzaje kształtu... nie wiem która najlepsza, może doradzicie cos?:)

reklama
Właśnie do mnie dzwonili z rejestracji od mojego gina, że muszą przesunąć wizytę z 6go na 8go lutego bo mój lekarz jest w szpitalu i w zastępstwie będzie inny lekarz :( Kurcze mam nadzieję, że szybko wróci, ale to, że już przesuwają wizyty z 3 tygodniowym wyprzedzeniem nie nastraja mnie pozytywnie.

Do góry