G
gosc12
Gość
Spokojnie, żadna depresjahormony robia swoje
![]()
I troche problemow tez robi swoje .
Ale mnie ostatnio meczy uczucie :
* cos bym zjadla.. Ale nie wiem coo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie, żadna depresjahormony robia swoje
![]()
To masz full service[emoji23]ja mam tylko dopochwowe I ciesze sie bo lepi widacchyba po 24 tc mniej tych dopochwowych.... w sumie wiedza co robia , ufam
![]()
Podwojne szczescie ❤U mnie dwujajowe, więc to chyba przypadek. Chociaż w rodzinie mieliśmy trochę bliźniaków i jednojajowych i dwujajowych. Mój tata np. ma bliźniaka z jednego jaja
Jednak lekarz mi powiedział, że to przypadek, a nie geny.
Kochana ciesz sie tym okresem ciazy i powoli kupuj ja sie przelamalam i co mnie zdziwilo to D powiedzial bylo wziazc jeszcze jeden kocyk. Mam zamiar po troszku kompletowac. A moze 1 lutego dowiem sie jakiej jest dzidzia plci wtedy bede chyba wpadac wlasnie w ten szal zakupow ale z rozsadkiem.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Woo rany 3?? Ale szczescie trojka [emoji7][emoji7]
I troche problemow tez robi swoje .
Ale mnie ostatnio meczy uczucie :
* cos bym zjadla.. Ale nie wiem coo.![]()
44 To rczej dla wcześniaków... Ja najmniejsze jakie kupuje to 56Taki uniwersalny dla noworodka. Ale Ty masz bliźnieta więc nie wiem czy u Ciebie nie lepiej 50
Slicznosci[emoji3]U mnie też ostatnio jakoś depresyjnie. Trochę słońca by się przydało. Ale USG zawsze poprawia nastrójOto moje szkraby. Jeden niestety się chowa.
Zobacz załącznik 836008 Zobacz załącznik 836007
Tez tak sadze bliznieta gora maja 2400 jedno a to rozmiar 50 bo maja po 44-47 cm jedno)
Ja to chyba najlepsza z was
Mam juz lozeczko, jutro dostawa , couszki z 200sztuk 50-74[emoji23][emoji23]( kuzynka meza wyslala czesc plus przeceny teraz)
Wozek kupujemy za tydz)
Ale porod cgce w czerwcu [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]