kinga30
Fanka BB :)
No całe szczęście, dzięki niej mogę spokojnie polegiwacNo właśnie dlatego się zmartwilam żebyś sama nie została. Ale jak jest Mamcia to dobrze .

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No całe szczęście, dzięki niej mogę spokojnie polegiwacNo właśnie dlatego się zmartwilam żebyś sama nie została. Ale jak jest Mamcia to dobrze .
Oni szukają przycyzny od wczoraj od 15... Wiedzą tylko, że jest wyciek i nie potrafią go znaleźć. Cały czas kręcą się ludzie z wodociągów po osiedlu
Pewnie. Zawsze czekamy. Z reszta my baaaardzo rzadko opijemy z kranu. Także nie będzie z tym problemu![]()
Wiesz co, Egipt jest dosć daleko. Nie dolecicie tam w godzinę. A pierwszy lot samolotem, nie ważne jak bedzie piękny to funduję ogromną dawkę stresu. Ni zliczę ataków paniki, które widziałam. Egipt to dosć nie bezpieczny kierunek jeśli chodzi o np. jedzenie. Można niekoniecznie złapac od razu klątwę Farona ale można się poważnie struć, co w ciaży nie jest wskazane. Może pomyślcie o innym kierunku? Mogę polecić Larnacę (bliżej i bezpieczniej) bądź CzarnogóręJa jeszcze nigdy nie latałam, a facet sobie wymyślił, żeby lecieć na małe wakacje do Egiptu.. Lekarz powiedział, że żadnych przeciwwskazań nie mam, ale nie dość że stres, bo pierwszy raz to jeszcze z dzieckiem w brzuszku..
Ja jeszcze nigdy nie latałam, a facet sobie wymyślił, żeby lecieć na małe wakacje do Egiptu.. Lekarz powiedział, że żadnych przeciwwskazań nie mam, ale nie dość że stres, bo pierwszy raz to jeszcze z dzieckiem w brzuszku..
Wiesz co, Egipt jest dosć daleko. Nie dolecicie tam w godzinę. A pierwszy lot samolotem, nie ważne jak bedzie piękny to funduję ogromną dawkę stresu. Ni zliczę ataków paniki, które widziałam. Egipt to dosć nie bezpieczny kierunek jeśli chodzi o np. jedzenie. Można niekoniecznie złapac od razu klątwę Farona ale można się poważnie struć, co w ciaży nie jest wskazane. Może pomyślcie o innym kierunku? Mogę polecić Larnacę (bliżej i bezpieczniej) bądź Czarnogórę![]()
Kinga trzymam kciyki zeby szybko zlecialo! A mama zostaje z Toba?Cześć dziewczyny. A mój mąż już dzisiaj do pracyi 2 tygodnie bez niego
ale mam nadzieję, że ten tydzień szybko zleci. Wtorek wyniki morfologia i mocz, czwartek wizyta
Matko, straszne to jest[emoji20] Ma Ci kto dzis ta wode przywiezc?Hejo!witam się z Wami zaniedbana. Tak wody nadal nie ma... I nie wiadomo kiedy wróci. Jestem zła jak nigdy
Ja widzę ataki jeszcze na ziemi. Czasami potrafię sama taką osobę uspokoić, w razie potrzeby wzywam ambulatorium. W samolocie nie wiem co się robi, dlatego cieszę sie że nie jestem stewardessą@Jola92 naprawdę jest sporo osób które mają taki atak paniki w samolocie? Co wtedy się robi, żeby jakoś uspokoić pasażera?
TakKinga trzymam kciyki zeby szybko zlecialo! A mama zostaje z Toba?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017