reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Oni szukają przycyzny od wczoraj od 15... Wiedzą tylko, że jest wyciek i nie potrafią go znaleźć. Cały czas kręcą się ludzie z wodociągów po osiedlu

Pewnie. Zawsze czekamy. Z reszta my baaaardzo rzadko opijemy z kranu. Także nie będzie z tym problemu :)

A no to jest szansa że może jeszcze dziś też znajdą to miejsce wycieku, oby jak najszybciej ;)

Ja jeszcze nigdy nie latałam, a facet sobie wymyślił, żeby lecieć na małe wakacje do Egiptu.. Lekarz powiedział, że żadnych przeciwwskazań nie mam, ale nie dość że stres, bo pierwszy raz to jeszcze z dzieckiem w brzuszku..
Wiesz co, Egipt jest dosć daleko. Nie dolecicie tam w godzinę. A pierwszy lot samolotem, nie ważne jak bedzie piękny to funduję ogromną dawkę stresu. Ni zliczę ataków paniki, które widziałam. Egipt to dosć nie bezpieczny kierunek jeśli chodzi o np. jedzenie. Można niekoniecznie złapac od razu klątwę Farona ale można się poważnie struć, co w ciaży nie jest wskazane. Może pomyślcie o innym kierunku? Mogę polecić Larnacę (bliżej i bezpieczniej) bądź Czarnogórę :)

Ja jeszcze nigdy nie latałam, a facet sobie wymyślił, żeby lecieć na małe wakacje do Egiptu.. Lekarz powiedział, że żadnych przeciwwskazań nie mam, ale nie dość że stres, bo pierwszy raz to jeszcze z dzieckiem w brzuszku..

Szczerze mówiąc ja akurat do Egiptu bym się nie wybierała- raz że cały czas jest na liście MSZ krajów niezbyt bezpiecznych, dwa-bałabym się ża akurat złapie mnie jakaś grypa żołądkowa... może gdzieś indziej się wybierzcie? bo wakacje ogólnie to super pomysł zawsze :D

Wiesz co, Egipt jest dosć daleko. Nie dolecicie tam w godzinę. A pierwszy lot samolotem, nie ważne jak bedzie piękny to funduję ogromną dawkę stresu. Ni zliczę ataków paniki, które widziałam. Egipt to dosć nie bezpieczny kierunek jeśli chodzi o np. jedzenie. Można niekoniecznie złapac od razu klątwę Farona ale można się poważnie struć, co w ciaży nie jest wskazane. Może pomyślcie o innym kierunku? Mogę polecić Larnacę (bliżej i bezpieczniej) bądź Czarnogórę :)

No i ogólnie ten Egipt teraz taki mało bezpieczny ... Ale decyzja należy do was :) przemyślcie to na spokojnie :)

Cześć dziewczyny. A mój mąż już dzisiaj do pracy:( i 2 tygodnie bez niego:( ale mam nadzieję, że ten tydzień szybko zleci. Wtorek wyniki morfologia i mocz, czwartek wizyta
Kinga trzymam kciyki zeby szybko zlecialo! A mama zostaje z Toba?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Jola92 naprawdę jest sporo osób które mają taki atak paniki w samolocie? Co wtedy się robi, żeby jakoś uspokoić pasażera?
Ja widzę ataki jeszcze na ziemi. Czasami potrafię sama taką osobę uspokoić, w razie potrzeby wzywam ambulatorium. W samolocie nie wiem co się robi, dlatego cieszę sie że nie jestem stewardessą :D

reklama
Do góry