marta_usssek
Fanka BB :)
Ile dni do @ ?
U mnie chyba troche długa ta implantacja Haha juz 4 Dzien
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mam tak co miesiac, a okres najpozniej dostane w niedzieleMiałaś tak juz kiedys ?
Ja podejrzewam , ze tak mi sie w tym cyklu chyba @ rozkręca . Cały czas mam taki sluz zabarwiony na jasno brązowo . Pewnie jak walnie czerwienią to az sie nogami nakryje
Kochana a robilas test? Duzo kobiet ma kilkudniowe plamienia w czasie kiedy powinna byc @, a pozniej ciazaMiałaś tak juz kiedys ?
Ja podejrzewam , ze tak mi sie w tym cyklu chyba @ rozkręca . Cały czas mam taki sluz zabarwiony na jasno brązowo . Pewnie jak walnie czerwienią to az sie nogami nakryje
Kochana a robilas test? Duzo kobiet ma kilkudniowe plamienia w czasie kiedy powinna byc @, a pozniej ciaza
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi ginekolog mówiła na wizycie że między 11 a 14 się robi badania prenatalneNie czuję jeszcze nic niestety.
Dziewczyny chciałam Was zapytać o badania prenatalne. Jestem umówiona na 12 lutego i będzie to skończony 19 tc. Myślicie, że to nie za wcześnie?
Chyba wole go nie robić . Biel vizira działa na mnie strasznie depresyjnie . Chyba wole zeby znienacka mnie zalało :/
No ja mialam rano tylko jakies pojedyncze krople czy jak kto woli nitki czerwonej krwi w sluzie i jak na razie cisza ale brzuch, cycki i dol plecow jak na @ bola[emoji36][emoji36][emoji36]Ile dni do @ ?
U mnie chyba troche długa ta implantacja Haha juz 4 Dzien
No ja mialam rano tylko jakies pojedyncze krople czy jak kto woli nitki czerwonej krwi w sluzie i jak na razie cisza ale brzuch, cycki i dol plecow jak na @ bola[emoji36][emoji36][emoji36]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
No innego wyjscia nie mam bo przeciez wieszac sie nie pojde...Przytulasek No! Kuzwa wiem, ze swoje trzeba będzie „odchorować” w razie czego No ale cycuchy do przodu i znieś to z godnością! [emoji6][emoji847][emoji847]