Margana
Fanka BB :)
Ja nieA macie już w karcie ciąży wpisany termin porodu wg USG?
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja nieA macie już w karcie ciąży wpisany termin porodu wg USG?
Ja na razie nie, może po połówkowym, ale jak dotąd różnice wychodziły ok 1-2 dni, więc praktycznie żadneA macie już w karcie ciąży wpisany termin porodu wg USG?
Sporo urósłMoj brzuszek i jak myślicie urósł?
Mój to przy Twoim to taki jakby wcale go nie było. Ciekawe jak to będzie w późniejszym czasie, czy te nasze brzuszki podgonią te większa czy już będą mniejsze do końca.Ja jeszcze nie mam [emoji4]A macie już w karcie ciąży wpisany termin porodu wg USG?
No właśnie też jestem ciekawa bo w poprzedniej ciąży taki brzuszek miałam dopiero gdzieś w 25 tygodniu ciążySporo urósłMój to przy Twoim to taki jakby wcale go nie było. Ciekawe jak to będzie w późniejszym czasie, czy te nasze brzuszki podgonią te większa czy już będą mniejsze do końca.
To miałyśmy tak samoJa też odstawiłam anty i dostałam okres z odstawienia 2 października i zaszłam w tym pierwszym cyklu
A długo brałaś anty? Ja 12 lat z 2 przerwami, których przerwą nazwać w sumie nie można bo jakoś 2-3 miesiące tylko.
Moj brzuszek i jak myślicie urósł?
Dziewczyny nie martwcie sie, ze jeszcze brzuszkow nie macie. Chociaz na koniec nie bedziecie wygladac jak slonice[emoji6]Sporo urósłMój to przy Twoim to taki jakby wcale go nie było. Ciekawe jak to będzie w późniejszym czasie, czy te nasze brzuszki podgonią te większa czy już będą mniejsze do końca.
DziękiDziewczyny nie martwcie sie, ze jeszcze brzuszkow nie macie. Chociaz na koniec nie bedziecie wygladac jak slonice[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017