misis188
Fanka BB :)
Dokladnie 11 tydz i 5 dzien wg ostatniego dnia miesiaczkiKtóry to tydzien!!? Gratuluje!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie 11 tydz i 5 dzien wg ostatniego dnia miesiaczkiKtóry to tydzien!!? Gratuluje!!!
Super, gratuluję! [emoji5] Pamiętam jak długo czekałas na swoje szczęście [emoji7]Czesc ciotkimaluszek ma się swietnie
od glowki do dupki ma ponad 6 cm ale nie chcial.rodzicom pokazać co kryje między nogami
najwazniejsze ze jest wszystko ok
Pójdę we wtorek ale jakoś nie widzę tego. Ciąża to nie matematyka ale są jakieś granice rozsądku, którego ciężko mi się teraz trzymać.
A jak sie w koncu udalo z tym TSH? Bo chyba mialas podniesione?Tak się zastanawiam jak skutecznie zajść w ciążę. Porażki bolą jak cholera, nie wiem ile jestem jeszcze w stanie ich znieść, żeby osiągnąć cel.
Zastanawiam się, że jeśli w 6 dpt pięknej blastocysty z nd nie ruszyła beta nawet trochę, to chyba oznacza, że coś jest nie tak z moją macicą? W związku z tym zastanawiam się, czy właśnie nie jakiś problem w macicy (endometrium?) mógł spowodować, że beta przy pierwszym transferze pojawiła się późno.
Mam jedno dziecko naturalsika, ma już 8 lat, więc ciąża za młodych lat (miałam 23 lata). Nie było żadnego problemu z tamtą ciążą.
Tak więc jestem (może byłam) w stanie zajść w ciążę i ją utrzymać.
Kiedyś po hormonach urosła mi cysta, z którą długo walczyłam, może w takim razie przez to naładowanie hormonami przy in vitro nie może u mnie zaistnieć ciąża?
Macie jakieś pomysły?
Cudownie kochana, gratulacjeCiotki ❤ rosniemy rosniemy ❤ wszystko ładniefoty nie dostaliśmy dziś
ale wszystko ładnie
termin mamy na
❤21.08.2018 ❤
Ale to do dupki
4 dlugie lata nieustannej walki ale bylo wartoSuper, gratuluję! [emoji5] Pamiętam jak długo czekałas na swoje szczęście [emoji7]
A mialas robiona histeroskopie? Moze dobrze by bylo zobaczyć czy tam w środku wszystko jest okTak się zastanawiam jak skutecznie zajść w ciążę. Porażki bolą jak cholera, nie wiem ile jestem jeszcze w stanie ich znieść, żeby osiągnąć cel.
Zastanawiam się, że jeśli w 6 dpt pięknej blastocysty z nd nie ruszyła beta nawet trochę, to chyba oznacza, że coś jest nie tak z moją macicą? W związku z tym zastanawiam się, czy właśnie nie jakiś problem w macicy (endometrium?) mógł spowodować, że beta przy pierwszym transferze pojawiła się późno.
Mam jedno dziecko naturalsika, ma już 8 lat, więc ciąża za młodych lat (miałam 23 lata). Nie było żadnego problemu z tamtą ciążą.
Tak więc jestem (może byłam) w stanie zajść w ciążę i ją utrzymać.
Kiedyś po hormonach urosła mi cysta, z którą długo walczyłam, może w takim razie przez to naładowanie hormonami przy in vitro nie może u mnie zaistnieć ciąża?
Macie jakieś pomysły?
Na pewno warto. Jak maluch zacznie porządnie kopać to już wynagrodzi czekanie [emoji4]4 dlugie lata nieustannej walki ale bylo warto![]()