Ja do mojego od razu po teście dzwoniłam [emoji23] w pracy był i nie uwierzył [emoji23]19 - 20 październik.
Pod tym względem potrafię być silna bo lubię robić takie mega niespodzianki.A mam na to pomysł.
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja do mojego od razu po teście dzwoniłam [emoji23] w pracy był i nie uwierzył [emoji23]19 - 20 październik.
Pod tym względem potrafię być silna bo lubię robić takie mega niespodzianki.A mam na to pomysł.
![]()
Podziel się z nami sposobem na niespodzianke [emoji4]19 - 20 październik.
![]()
A mój to tam sam wie z siebie, że ciasto w piekarniku jest, rośnie więc co ja będę mu mówić.Ja do mojego od razu po teście dzwoniłam [emoji23] w pracy był i nie uwierzył [emoji23]
![]()
![]()
Jejku właśnie sobie myślę a zobaczę co tam na forum słychać a tu taka niespodzianka[emoji7]Szok szok szok...
![]()
Ale czy wytrzymasz do walentynek? [emoji16]Chcę ten test podarować mu w walentynki. Pudełko w pudełku, w kolejnym pudełku itd... Między pudełkami wyznania miłosne takie tam nie związane z ciążą i na końcu test.![]()
To też jest super pomysł!Ale czy wytrzymasz do walentynek? [emoji16]
Ja i moj mąż uwielbiamy kinder niespodzianki, wiec jesli sie uda to wyjme niespodzianke z jajka i wloze tam karteczke z napisem "zostaniesz tata" albo cos takiego [emoji3]
Super super super [emoji4][emoji4][emoji4] czekam na relacje jak zareagowal, chociaz domyslam się ze bedzie mega wzruszenie [emoji173]A czy wytrzymam. Ja bym nie wytrzymała?Wytrzymam, dla takiej okazji dam radę.
![]()
Bardzo bym chciała to nagrać, może się uda.Super super super [emoji4][emoji4][emoji4] czekam na relacje jak zareagowal, chociaz domyslam się ze bedzie mega wzruszenie [emoji173]