misis188
Fanka BB :)
Kochana oni maja jeszcze oddział w czestochowie. Może jednak mimo odleglosci warto sprobowacDaleko strasznie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana oni maja jeszcze oddział w czestochowie. Może jednak mimo odleglosci warto sprobowacDaleko strasznie![]()
Do jednych i drugich to mi że dalekoKochana oni maja jeszcze oddział w czestochowie. Może jednak mimo odleglosci warto sprobowac
No to kochana musisz szukac czegos blizej.siebie w razie w. A skad jesteś?Do jednych i drugich to mi że dalekomęża ciągle nie ma i musiałabym kogoś prosić aby mnie zawiózł a z tym też problem
![]()
Super gratulujęDzwonili z laboratorium.
CUD nad cuda!
Wszystkie trzy pozostałe zarodki rozwinęły się do blastocysty 4AA.
Albo to jakaś magia albo embryoGen ma nadzwyczajna moc![]()
Ja dostałam zalecenia żeby brać na jajeczka i pozbycie się wolnych rodników (podobno one oraz sam zarodek ich nie lubią) koenzym Q10, resveratrol, witaminę C oraz E, DHEA a mąż tylko C, E i Q10 oraz cynk i selen na żołnierzyki :-) ja biorę dalej, M do punkcji@tamiza superchyba te plastry i dla swojego m zamowie jeśli oczywiście będziemy się starać.
Powiedzcie mi tak 2-3miesuece przed wystarczy brać witaminy i suplementy przed całą procedurą ?? A co dla kobiety polecacie na lepsze jajeczka?
HihihiHm.. widzę, że temat zapodalyscie zajebiaszczywięc ja jak zaczynałam przygodę z moim mężem wazylam 47kg ❤ później tak sobie szło do góry i doszło do 57 więc przestałam się ważyć.. No i w piątek przed wizytą najpierw byłam u położnej żeby zmierzyła ciśnienie i oczywiście pytanie : ile Pani waży ? Na to ja ,ze już ze 2lata się nie wazylam
więc ona - no to hop na wagę
no to ja hop i cisza... Pani pyta - no i co tam wyskoczyło ?
A ja " proszę wchodzić pojedynczo "
Więc dalej nie będę komentowała
MIŁEGO DNIA KOCHANE:*
Super!będą pięknie dzidzie!to bedziesz musiała koni dokupićDzwonili z laboratorium.
CUD nad cuda!
Wszystkie trzy pozostałe zarodki rozwinęły się do blastocysty 4AA.
Albo to jakaś magia albo embryoGen ma nadzwyczajna moc![]()
U mnie już jest w razie w...nie mamy sniezynekNo to kochana musisz szukac czegos blizej.siebie w razie w. A skad jesteś?
No ja wyglądam aż za dobrze ...Hihihija przed ciążą 48kg na blacie...w ciąży doszło 22kg
to były najlżejsze kilogramy
co wizytę biłam rekordy
po porodzie kp i poleciało...po 4miesiącach znów wieszak
a taki fajny cyc był
![]()
A skąd dokładnie jesteś ?U mnie już jest w razie w...nie mamy sniezynekjestem z okolic Lublina, tzn 100km do Lublina a do Warszawy 180 km