reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A dziewczyny jakie macie materace do łóżeczka? Bo im więcej czytam tym mniej wiem [emoji12] gryka, kokos, pisanka ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mam piankowy. Gryka odpadla jak przeczytalam o robakach. Wogole taki w gre nie wchodzil.
Ja mysle, ze grunt to kupic materac dobrej firmy, a to czy bedzie to pianka czy lateks czy cos innego to juz drugorzedna sprawa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie dlatego piankowo lateksowy, sama pianka za cienka i zbyt miękka. Uważam, że materac fajny, sama bym chętnie na takim pospała :p

Ja mam sama pianke, twardy 15cm. Znanej, porzadnej firmy produkujacej materace. Sama z reszta spie na ich materacu od prawie 10lat i nie mam zastrzezen.
Lateksu nie chcialam, bo sa podobno mniej przewiewne, a u nas da wysokie temp wiec dla mnie to bylo wazne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nie wiem jak to możliwe z tymi robakami, ale po przeczytaniu o tym skutecznie się zniechęcilam [emoji14] Tylko podobno te robale było widać w większości przypadków po przecięciu materaca...
Ja tez o tym czytalam i gryki bym nie kupila. Chyba bede szukac pianka latex kokos.

A i jeszcze jedno. Jak uzywacie monitorow oddechu to sprawdzcie do jakiej grubosci materaca sa i z tego co wiem nalezy unikac materacy memory foam.

reklama
Ja tez o tym czytalam i gryki bym nie kupila. Chyba bede szukac pianka latex kokos.

A i jeszcze jedno. Jak uzywacie monitorow oddechu to sprawdzcie do jakiej grubosci materaca sa i z tego co wiem nalezy unikac materacy memory foam.
A ktoś się orientuje jak jest z grubością materaca w przypadku
BABYSENSE 7?

Do góry