reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

elza ...ty przepadku rowniez odnaleziony... i jak pracka? widac, ze pracka cie bardzo absorbuje...no mnie tez absorbuje, chociaz tylko przez pol dnia...wiec....staranka beda....uuuuu....hehe
mamusiasynusia...no witaj....mam nadzieje ze szybko wylecisz z watku staraczek...;-);-)...ale spoko...my potem nikogo nie wywalamy;-)

STARACZKA = STARA CZKA = STARA MA CZKAWKE ;-);-);-) :-D:-D

reklama
Baeta ja tez agladam na nasz super watek. Porzadnickie sie znalazly i zwracaja mi uwage. Jakos inormalnym forumowiczkom z problemami nie zwracamu uwagi. Ale te dwie sa wyjatkowe:-p
Lena jakto co? Poyczymy jej chlopow......w koncu sie nie wymydla, a my bezdziemy mialy sliczna Ataatową dzidzie:cool2::cool2:

no kobietki ja jutro do lekarza nawet nie wiecie jakiego mam stracha :eek: ale mam nadzieję że będzie dobrze oczywiście wieściami napewno się podzielę i może w końcu odważę się wstawić suwaczek :tak::tak:
mamusiasynusia napewno i Ty się doczekasz szybciutko :tak::tak: wiesiołek podobno pomaga na poprawę śluzu ale nalezy go brać tylko w pierwszej połowie cyklu bo w ewentualnej ciązy mogółby wyołać skurcze i doprowadzić do poronienia :baffled: co do poczucia w ciązy w kązdym cyklu to ja miałam tak nie jeden raz a w ostatnim cyklu spodziewałam sie wszystkiego tylko nie fasolki:-D i nawet typowych objawów nie wiązałam z ciążą:tak:
Ewciu super że Matiemu w przedszkolu coraz lepiej ja do dzisiaj pamiętam moje wychowawczynie z przedszkola i to był naprawdę fajny czas:-):-)
dorapio dziękuje za gratulacje:happy::happy:

Lenna, fifi komu chłopów chcecie porzyczyć:confused::confused::confused: Co?? Bo mi nie chciuałyściue:wściekła/y: <foch>:-p

Baeta ja tez agladam na nasz super watek. Porzadnickie sie znalazly i zwracaja mi uwage. Jakos inormalnym forumowiczkom z problemami nie zwracamu uwagi. Ale te dwie sa wyjatkowe:-p
Lena jakto co? Poyczymy jej chlopow......w koncu sie nie wymydla, a my bezdziemy mialy sliczna Ataatową dzidzie:cool2::cool2:
No czy śliczną dzidzie to sie okarze...;-)
Te fifi a o jakim wątku z Beatką mówicie, bo mnie zżera już z ciekawości??:zawstydzona/y:

Czesc Lenna, jej powiem ze boje sie testowac, jestem w 99% pewna ze zobacze I, poczekam z testowaniem do niedzieli.
Mamusiasynusia kazda z nas co miesiac mysli ze ma objawy ciazowe i mysli ze w niej jest. No coz taka juz nasza kobieca natura.
Puchatko, Iwonko dbajcie o siebie i malenstwa.
Oj Fifi te dwie sa rewelacyjne, mi sie wydaje ze to jakies niezaspokojone stare baby.

ataata...no o tobie mowa byla....tylko ze stracha mam ze w moim zagustujesz i mi go zas nie oddasz:-(...ciiiiii..tylko nie mow nic fifi, bo bedzie o mojego zazdrosna...;-);-);-)

reklama
Do góry