reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Moze, najlepsza byla Daria, ktorej 14 letni synek dobrze sobie robi a ona nie wie co ma zrobic.

mi tu cos nieprzyjemnie pachnie....30-tka z 14-letnim dzeickiem...no zdarza sie czasem, ale w tym wypadku podejrzewam, jakies dzeiciaki, ktore sie dobrze bawia...a odpowiedzi innych uzytkownikow, zachecaja te dzieciaki do dalszej zabawy, bo wiedza ze maja odbior...

Lenna ja jakaś zakrecona i niekumata dzis jestem bo niewiem oco chodzi:baffled:
A waszych chłopów niechcem już :-p bo miałam okazje poheblować.... ale mi sie odechciało :-D:-D:-D

ataata...a odechcialo ci sie przed, w trakcie, czy po...???;-);-);-);-)

oki dziewuszki trzymajcie sie kochane...ja zmykam...znow mnie kregoslup nawala...ide pocwiczyc joge...........;-);-);-)

Lenna jutro powinnam dostac @ z rana, zobacze czy dostane czy nie. Ale miesiac temu tak sie nakrecilam ,ze 4 dni mialam opuznienia.
Ataato polecam - watek godny przeczytania jak masz kiepski nastroj.
A moj chlop gdzies po swiecie sie szlaja , i dopiero za 30 tyg. wroci- wiec zyje teraz w celibacie.
Wiec prosze mi tu o takich rzeczach nie pisac, kurcze wiecej sexu mialam przed slubem.

Lenna mam wrazenie, ze Ty jednak chlopow to na powaznie traktujes.a.....a.....a ja myslalam, ze to ja jestem najwazniejsza:dry::dry::dry:
Ataata poheblowalas ty niegrzeczna. ;-);-)Tylko zeby maluszek nie mial dziury na czole tak jak ja na albo krzywego nosa jak Lenna
Baetka ja mysle, ze to jakies maloletnie dziewczynki albo pryszczaci kolesie, ktorym nasienie do glowy udarza. Za doslownosc z gory pseplasam:sorry2::sorry2:
Dobra ja zmykam spac, bo ledwo na oczy widze. Zycze Wam slodkich snow, ewentualnie ostrego heblowania dziewuchy:rofl2::rofl::rofl::rofl:

Dziewczynki ja jeszcze pare dni przed porodem, meza dopadlam. Wiedzialam ze po porodzie szybko takich rarytasow nie skosztuje, wiec zmusilam meza i tyle.

hejka
Bastra- witaj ponownie:-)pogon te chorobsko won, mam nadzieje, ze te jajeczko co tak potrzebne pojawi sie jak najszybciej:-)
Antiope- :-)witaj
Puchatko-to ginek juz jutro, zobaczysz wszystko bedzie dobrze, tak jak Ataata pisala poki sa objawy to wszystko jest ok, dzieki za zyczenia zdrowka :-)przydadza sie dla tego chucherka
Dorapio-hej -pamietamy ciebie:-)zycze ci zeby to byla fasolka, moze jednak to ona a nie @
Hausfrau-powodzenia kochana- niestety takie jest zycie za granicami swojego kraju, ja tez zeby dostac jakas porzadna prace w przyszlosci musze skonczyc tu szkole, wiec zaczynam od poczatku, a co gorsza musze jeszcze poczekac na papiery, a potem szkola, bo inaczej kosztuje wiecej $$$
lenna- dzikuje, jak tylko wroce do domciu to ja wyglaszcze:-)zreszta zawsze musze bo skubana spokoju mi nie daje:-)
Reniczek- powodzenia w strzelanku hihi:-), jeju u mnie niedlugo @ sie konczy i musze pomyslec kiedy strzelac zeby ustrzelic dziewczynke, jak bedzie chlopak to tez fajnie, ale pierwsza chcialabym dziewczynke:-)
Beatka- kiedy testujesz?? bedziesz czekac do niedzieli??,
Kiniusia- a jak u ciebie staranka , kiedy wypada ci testowanko??
Wagines- witaj rajdowa dziewczyno:-)
Ataata- jak sie czujesz??i jak tam bokserek/ka??glaski w brzusio
Iwonka- jak tam twoja fasolunia , ty i coreczka , czy przyjmuje leki bez problemu no i czy nie ma juz tej biegunki??
Idarnowska- a ty gdzie przepadlas, bylas dzisiaj?? chyba ciebie dzis nie bylo:eek:jak tam mezulek, i chyba testowanko ci sie zbliza tak??
Asialc, sreberkao, mufka:-)gorace pozdrowionka
Fifi-hejka:-)
Mamusiasynusia-witaj:-)
Ewcia- ciesze sie ze maly juz sie zaklimatyzowal w przedszkolu
Mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam- pozdrawiam was wszystkie :tak:do jutra
ojejciu -ale nas tu duzoooooooooo hahah

reklama
ataata...a odechcialo ci sie przed, w trakcie, czy po...???;-);-);-);-)
Lenna własnie przed... tzn na samą myśl mi sie jakoś odechciało...:sorry2:

Ataata poheblowalas ty niegrzeczna. ;-);-)Tylko zeby maluszek nie mial dziury na czole tak jak ja na albo krzywego nosa jak Lenna
Fifi wlasnie niepoheblowałam... odechciało mi sie i tak sie zastanawiałam czemu,,? No i już wiem, to chyba świadomość skrzywdzenia dziecka dziurą w głowie, sprawiła że nagle mi sie odechcialo..;-)

Gosia brzusio głaśnięty ;-)

Buziaki i dobranoc

Do góry