hejka
Bastra- witaj ponownie:-)pogon te chorobsko won, mam nadzieje, ze te jajeczko co tak potrzebne pojawi sie jak najszybciej:-)
Antiope- :-)witaj
Puchatko-to ginek juz jutro, zobaczysz wszystko bedzie dobrze, tak jak Ataata pisala poki sa objawy to wszystko jest ok, dzieki za zyczenia zdrowka :-)przydadza sie dla tego chucherka
Dorapio-hej -pamietamy ciebie:-)zycze ci zeby to byla fasolka, moze jednak to ona a nie @
Hausfrau-powodzenia kochana- niestety takie jest zycie za granicami swojego kraju, ja tez zeby dostac jakas porzadna prace w przyszlosci musze skonczyc tu szkole, wiec zaczynam od poczatku, a co gorsza musze jeszcze poczekac na papiery, a potem szkola, bo inaczej kosztuje wiecej $$$
lenna- dzikuje, jak tylko wroce do domciu to ja wyglaszcze:-)zreszta zawsze musze bo skubana spokoju mi nie daje:-)
Reniczek- powodzenia w strzelanku hihi:-), jeju u mnie niedlugo @ sie konczy i musze pomyslec kiedy strzelac zeby ustrzelic dziewczynke, jak bedzie chlopak to tez fajnie, ale pierwsza chcialabym dziewczynke:-)
Beatka- kiedy testujesz?? bedziesz czekac do niedzieli??,
Kiniusia- a jak u ciebie staranka , kiedy wypada ci testowanko??
Wagines- witaj rajdowa dziewczyno:-)
Ataata- jak sie czujesz??i jak tam bokserek/ka??glaski w brzusio
I
wonka- jak tam twoja fasolunia , ty i coreczka , czy przyjmuje leki bez problemu no i czy nie ma juz tej biegunki??
Idarnowska- a ty gdzie przepadlas, bylas dzisiaj?? chyba ciebie dzis nie bylo

jak tam mezulek, i chyba testowanko ci sie zbliza tak??
Asialc, sreberkao, mufka:-)gorace pozdrowionka
Fifi-hejka:-)
Mamusiasynusia-witaj:-)
Ewcia- ciesze sie ze maly juz sie zaklimatyzowal w przedszkolu
Mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam- pozdrawiam was wszystkie

do jutra
ojejciu -ale nas tu duzoooooooooo hahah