gfusiarz
Fanka BB :)
HeheHehe tez ale jakos nie udzielam sie tam... wole tutajTakteż jesteś?
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HeheHehe tez ale jakos nie udzielam sie tam... wole tutajTakteż jesteś?
![]()
Ja też jeszcze nie, jestem od niedawna przywitalam się i czasami sobie czytam posty. Udzielam się tez tutajHeheHehe tez ale jakos nie udzielam sie tam... wole tutaj![]()
Pieczone. Nie chciało mi się stać nad kuchenką, no i przy okazji zdrowsze...Jakie piękne [emoji7]
Pieczone czy smażone?
![]()
Ta nasza sluzba zdrowia mnie rozwala na lopatki. Umieraj a panstwowo numerkow juz nie ma. A jak ktos kasy nie ma na prywatna to jedynie ip i tam swoje odstac. Brak slow....ja niby do gina na fundusz a na dodatkowa wizyte mnie nie wcisnie bo zapisy na kwiecienBabka przez telefon przepraszala, ze nie da sie nic zrobic. Umowilam ich na 11 prywatnie. No ale prywatnie to zostawie za dwojke dzieci 200 zl, a potem apteka napewno, bo pewnie sterydy do inhalacji dostaną.
Agnieszka dziekuje zatym przepis na syrop :* juz próbowałam nie raz, niestety dzieci go zwracają zaraz![]()
A w jakiej temperaturze piekłaś? Piękne są [emoji7]Pieczone. Nie chciało mi się stać nad kuchenką, no i przy okazji zdrowsze...
Ja raz zrobiłam ketchup z cukinii i był rewelacyjny. Mnie kupne też nie smakują, ale mój mąż bzaqsze kupuje tortexa, bo twierdzi, że jest najlepszy, a to chyba nawet koło pomidorów nie leżało.Jestem jednak dziwna... Ketchup robię sama, a jak ostatnio pokazałam mężowi skład ketchupu z pudliszek (25% to cukier...), to stwierdził, że jednak muszę mimo ciąży zrobić zapas do słoiczków..
Btw, spróbuję was nadrobić, ale.. 200 postów? :O
Ja w tym czasie tylko chwilę w kuchni byłam...![]()
![]()
Ja też czasem miewam bóle głowy, ale gorsze jest wieczne zmęczenie. Nie mam wcale energii. Może i na to by pomógł mi magnez? Tym bardziej, że piję kawę a ona magnez wypłukuje.Ja od kiedy biorę magnez (magne b6) czuję się jak nowo narodzona! Brzuch mniej pobolewa i co najważniejsze przeszły bóle głowyA były takie że potrafiłam wymiotować z bólu...