oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eh tam czasem można sobie pozwolić na dzień pączka i poprawinyja właśnie zajadam czekoladę
![]()
To zależy jakie masz warunki, ja mieszkam na 1 piętrze bez windy i zależało mi na lekkim więc kupiłam mamas&papas sola bardzo fajny kiedyś nie miał pompowanych kół teraz już chyba ma. A jak ma się windę to polecam xlandera jest niezawodnyŚlęczę nad wózkami. Decyzji brak.....
My będziemy mieszkać na pierwszym piętrze i na 99% kupimy baby merc faster 3. Lekki dość,opinie dobre.Ślęczę nad wózkami. Decyzji brak.....
A myślałaś, żeby rozejrzeć się za używanym?też mieszkam na 1 piętrze i zależy mi na lekkim wózku. Średnio widzę ważą 14kg. Mamy jednak ograniczone środki. 2000 to dla nas max a chcieliśmy zmieścić jeszcze w to nosidełko. Możliwe?
Szukaj na allegro często sprzedają całe zestawy z gondolka, fotelikiem i spacerówka więc może się uda. Ja muszę dokupić tylko fotelik ale to już wiem że maxi cosi.też mieszkam na 1 piętrze i zależy mi na lekkim wózku. Średnio widzę ważą 14kg. Mamy jednak ograniczone środki. 2000 to dla nas max a chcieliśmy zmieścić jeszcze w to nosidełko. Możliwe?
cichosza ... zobacz, ten mamas&papas nawet o 4 kg lżejszy niż ten którego planujeszMy będziemy mieszkać na pierwszym piętrze i na 99% kupimy baby merc faster 3. Lekki dość,opinie dobre.
Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
![]()