reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
cichosza ... zobacz, ten mamas&papas nawet o 4 kg lżejszy niż ten którego planujesz :)
U mnie podstawa jest to, żeby miał bardzo dobre koła, bo będę bardzo bardzo bardzo dużo jeździć. Wszędzie chodzę piechotą, autobus czy auto to u mnie rzadkość. Ale zerknę, dziękuję [emoji173]️

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

To jak z kupnem pierwszego auta :) dopóki nie kupisz to nie wiesz czego oczekujesz :)
To prawda. A tak prawdę mówiąc nie ma wózka idealnego. Jak jedno jest super to drugie nie dopracowane.
Ja tylko pierworodnemu kupiłam nowy wózek. Córci kupiłam używany i dobrze. Bo gondola starczyla na 7 m-cy a spacerowka z tego zestawu mi się nie podobała więc ten sprzedalam i kupiłam nową spacerowke.

reklama
Nie wiem jak wam ale mój brzuch zaczyna rosnąć:) wreszcie coś zaczyna być widać i bardzo mnie to cieszy:) z niecierpliwościa czekam na ruchy dziecka.
Tak już powoli będzie rósł :* mi już chwilę rośnie , ale ja mam mega słabe mięśnie brzucha po pierwszej ciąży i dlatego nic nie trzyma :( wyglądam już tak jak pod koniec 5 miesiąca ciąży z synem. Kopniaczki też już delikatnie czuje. Z synem w ciąży zaczęłam dopiero koło 16tc. Dużo z Was już niedługo zacznie 16tc to już powoli będziecie czuły :*

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry