reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cos długo u Ciebie płci rozpoznac nie mogą.ogolnie dziewczynki są wstydliwe wiec moze temu ciagle zasłania to co wazne :-) :-) nam ginekolog powiedział już w 11 tygodniu ze dziewczynka ale nie na 100% na prenatalnych się potwierdziło i z kazdą wizytą też.
My mamy we wtorek usg 1trymestru i tak bardzo chciałabym znać płeć ❤ ale ja od kiedy dowiedziałam się , Że w brzusiu rośnie mały cud to mówię " jesteśmy GŁODNE " :laugh2: :D

A ja póki co to mam największy problem z wózkiem... wózki bliźniacze nie są takie ładne jak pojedyńcze [emoji14]
Jakby ktoś trafił na piękny to proszę się podzielić :-))
Oj tak mi się nigdy bliźniacze wózki nie podobaly[emoji28] jak narazie jestem bardzo zadowolona z zakupu i już miałam parę momentów że cieszylam się że mam jeden za drugim bo było kilka takich sytuacji że jednym obok drugiego albo bym się nie wmiescila albo bym nie przejechala. I widoczność tej pierwszej dzidzi tej na dole też jest dobra [emoji3] a Anetka tez ma bebetto[emoji6]
1518204863-c840eaa76a214ef2-aaaaaa.jpeg
1518204893-3397c1dd6ad32752-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
My mamy we wtorek usg 1trymestru i tak bardzo chciałabym znać płeć ❤ ale ja od kiedy dowiedziałam się , Że w brzusiu rośnie mały cud to mówię " jesteśmy GŁODNE " :laugh2: :D
Haha ja pamiętam dokładnie miałam to samo.jeszcze czekając na bete mąż wychodził do pracy to kazałam sobie dawac dwa buziaki dla siebie i dzidziusia.wogole nie brałam pod uwage ze moze sie nie udac...a jak juz sie potwierdziło ze nasza kruszynka została z nami to tez zwracam sie w liczbie mnogiej ;-)

Oj tak mi się nigdy bliźniacze wózki nie podobaly[emoji28] jak narazie jestem bardzo zadowolona z zakupu i już miałam parę momentów że cieszylam się że mam jeden za drugim bo było kilka takich sytuacji że jednym obok drugiego albo bym się nie wmiescila albo bym nie przejechala. I widoczność tej pierwszej dzidzi tej na dole też jest dobra [emoji3] a Anetka tez ma bebetto[emoji6]
1518204863-c840eaa76a214ef2-aaaaaa.jpeg
1518204893-3397c1dd6ad32752-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo ładny ten wozek

reklama
To chyba jest ta poprzednua seria bo tam byly rozne midy do wyboru i jest przy tym taka kwadratowa torba a w tych nastepnych jest inny troche stelarz i juz kolory sa dopasowane i nie mozna chyba zmieniac (chociaz i tak bym mojego koloru nie zmienila nawet jakbym mogla. Nid wiem co sie tak uparlam[emoji23] chyba lubie klasyczne kolory)
Pewnie, każdy kupi co mu się podoba. Mi ta torba kwadratowa nie przeszkadza. A kolor na zywo jest dużo ładniejszy :)

Do góry