Margana
Fanka BB :)
Oj dobrze kojazysz[emoji5]Chyba Margana tez jeszcze nie zna
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Oj dobrze kojazysz[emoji5]Chyba Margana tez jeszcze nie zna
![]()
O Ty tez? To jestesmy chyba tylko 3[emoji53]Ja tez jeszcze nie znam
Chyba tak. Moze za tydzień poznam na wizycieO Ty tez? To jestesmy chyba tylko 3[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
O to super. Kozystaj[emoji5]Uuuuu faktycznie, grubo![]()
Nakazuję Ci przestać sobie samej dogryzać...!![]()
Moje dziecko zostało dziaiaj na noc u przyjaciółkinormalnie szok, tak z własnej woli... ale jestem tak padnięta że skorzystam o tyle, że pójdę spać
)))
Ale mam nadzieję , że u Twojej przyjaciółki a nie jego ?![]()
![]()

No tak, bo najlepiej pod pierzyne[emoji3]Mój to jeszcze maluch i jak babcie o tym slysza, to za głowę się łapią. [emoji23]
![]()
![]()
Ja mam śpiworek jeden na 74 cm, drugi na 92cm, trzeci na 110, i czwarty puchowy też na 110. Ale żaden z chłopaków w tym puchowym nie lubił spać.6 lat temu ciezko bylo znalezc spiworek zwlaszcza wiekszy. Mam nadzieje, ze teraz jest lepiej.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ojoj to juz? W jednym lozku? I Ty na to pozwalasz?[emoji23]I mojej i jego- na szczęście. Ale mała cały czas śpi w dużym łóżku z mamą, ojciec na kanapie (nie pytajcie, taki dziwny układ...) i Marysia (czyli koleżnaka Franka) wymyśliła że matka pójdzie spać do jej łóżka a ona z Frankiem w dużym łóżku w sypialni we dwójkę![]()
A jak się uczył chodzić to folie bąbelkowa zapakować. Latali za nim jak poparzeni. Nie ogarnialam tego w ogóle.[emoji23]No tak, bo najlepiej pod pierzyne[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
No moja tez miala cieniutki i pod spodem sam bodziak. Maluchy nie lubia jak jest za cieplo.Ja mam śpiworek jeden na 74 cm, drugi na 92cm, trzeci na 110, i czwarty puchowy też na 110. Ale żaden z chłopaków w tym puchowym nie lubił spać.