Ja też!!! Tyle co ja się ostatnio nakrzyczę i naklnę w aucie [emoji14]Prawda..?? W człowieku budzą się najgorsze instynkty. Ja tak mam za kierownicą... no połowę współużytkowników drogi bym wytłukła!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja też!!! Tyle co ja się ostatnio nakrzyczę i naklnę w aucie [emoji14]Prawda..?? W człowieku budzą się najgorsze instynkty. Ja tak mam za kierownicą... no połowę współużytkowników drogi bym wytłukła!

ja mam 9 marca prenatalne, to taki spozniony prezent dzien po@gfusiarz to obie na dzien kobiet będziemy miały prezent
I jeszcze zapomniałam sie pochwalić ale czuje juz ruchy dzidziusia, najczęściej jak zjem cos słodkiego
Powodzenia!Dziewczyny siedze pod gabinetem. Ehhh ciekawa jestem jak ten moj posiew.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Może ja mam takiego pechaO matko! Jesyem w szoku! Rzadko tam kupuje, akcje promocyjne kilka razy widzialam, ale, ze takiecrzeczy na codzien?!

Aniołek[*]8.08.2017

Mamy uregulować na wizycie bo dziś nie miał czasu bo dużo porodów,a wizytę mam 26.02To super, ze juz po. Oby nic sie nie dzialo wiecej!
Napiszesz ile zaplacilas?

Aniołek[*]8.08.2017
Ja dostałam wiadomość właśnie że mam do odebrania wyniki na HPV.. Ale odbiorę we wt.. Nie jadę specjalnie bo to i tak nic nie zmieni a jeszcze się może okazać że nic z tego nie zrozumiem

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Może od ilości wód plodowychJa mam brzuch duży taki jak w 1 ciąży około 24tc, a mam dopiero 17. Ale przytyłam tylko 2kg, nie wiem jak to możliwe