reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
W końcu coś zaczyna się dziać [emoji14] sobotę zaczynam 18tydzien to może zacznie sobie rosnąć :)
Zaczyna, zaczyna ;) [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

2lata się zbieram :/ jakos nie mogę się przełamać. Na szczęście przy dziecku nie będzie problemu. Bo mieszkam koło dużego marketu, praktycznie w środku miasta, szpital blisko, przychodnia i przedszkole też.
Ja tez mam wszedzie blisko ale z prawkiem zzawsze inaczej:) tez sie zbieralam zbieralam i w koncu poszlam i to byla najlepsza decyzja w moim zyciu:p jak mi sie nudzi wsiadam w auto i jade sobie do znajomych, rodziny, do kina do galerii a wiadomo ze wszystkiego na miejscu nnie ma wiec namawiam Cie zebys zapisala sie na prawko:D

Kobitki udanych wizyt życzę!:* ja juz wstalam tzn jeszcze leżę bo przeciez do pracy juz nie chodze ale oczywiscie przyzwyczajona jestem i budzę się wcześnie:/

Ja tez mam wszedzie blisko ale z prawkiem zzawsze inaczej:) tez sie zbieralam zbieralam i w koncu poszlam i to byla najlepsza decyzja w moim zyciu:p jak mi sie nudzi wsiadam w auto i jade sobie do znajomych, rodziny, do kina do galerii a wiadomo ze wszystkiego na miejscu nnie ma wiec namawiam Cie zebys zapisala sie na prawko:D
Ja zrobiłam prawko przed maturą i to była najlepsza decyzja :) ale powiem wam że na początku bałam się troszkę sama jeździć ale parę razy się odważyłam i teraz już człowiek przyzwyczajony :) po tylu latach ,nawet nie wiem kiedy to minęło,teraz doceniam jeszcze bardziej że mam prawko bo tu gdzie się teraz przeprowadziliśmy to do najbliższego sklepu jest 4 km ,wczesnuej mi to nie przeszkadzałoby bo wszedziw było blisko
Ale rozumiem też że nie Wszyscy przełamią się do prowadzenia samochodu,np moja sąsiadka na placu 4 samochody i nie wsiądzie za kierownicą, zaczęła prawko dawno temu i powiedziała że się boi i na tym skończyła

Cześć dziewczyny. Ja juz tez nie śpie jak zwykle ale dzieciaki spia wiec leze sobię ☺️ kciuki za wizytujące, ja juz teraz odliczam dni do wizyty ☺️ jeszcze 6☺️

reklama
Witam sie z rana ;) ja juz nie spie chyba od 4 ale leze jeszcze xd ja prawko zrobilam w koncu 2 lata temu mowie w koncu bo wczesniej zaczelam mialam kilka podejsc do egzaminow i wyszly mi testy ... I zamiast od nowa testy zdac to sie poddalan ...

Do góry