reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
A ja w tłusty czwartek na 100% [emoji16] bo wcześniej lekarz tyle nie dawał [emoji16]Gratulacje!!! Ja się dowiedziałam w swoje urodziny 05 lutego![]()
I ilu specjalistow od prenatalnych w okolicy. Bo jak jeden w miescie to kolejka dluga[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017

Agatka29
O rany ,nieźle a w którym tyg jest?hej
ja juz od 2 godz w pracy kregoslup mnie tak boli ze szok... rano nie moge wstac i sie wyprostowac..
ja prawko zrobilam na 18-stke i nie wyobrazam sobie ze mam sie prosic zeby mnie ktos zawiozl niby wszedzie blisko ale czasem na kawe wyskoczyc do kolezanki czy wieksze zakupy przy dziecku to auto zbawienie
Klaudia brzuszek rosniepiekny po 20 tyg to chyba juz kazzda wypcha
wczoraj wam pisalam o tej kolezance co sie zarazila toxo ona ma dopiero przerabane w ciąży
- ma cukrzyce ciazowa
-toxo sie nabawila w ciazy przez mieso
- problemy z tarczyca
- a teraz jeszcze bedzie miec cc bo ma cos z sercem
powiedziala ze bierze tyle tabletek jak staruszka ze zamiast sie cieszyc to wiecznie strach
Ja mam generalnie spokój od dobrych kilku tygodni, zdarza się że mnie zemdli raz na parę dni, ale dzisiaj rano też... Jakiś taki głupi dzień chybaMnie tak samo dzis rano wymiotowalam a teraz ciagle mnie ciagnie:/

Agatka29
Hehe czyli teraz tłusty czwartek trzeba mocniej świętować ;DA ja w tłusty czwartek na 100% [emoji16] bo wcześniej lekarz tyle nie dawał [emoji16]
![]()
A skoro już o autach mowa - macie już /kupujecie /planujecie adapter do pasów?
Ja właśnie chcę kupić, bo po pierwsze trochę niewygodnie, po drugie jednak coś tam jeżdżę mimo chorobowego, i z adapterem dużo bezpieczniej...
Ja właśnie chcę kupić, bo po pierwsze trochę niewygodnie, po drugie jednak coś tam jeżdżę mimo chorobowego, i z adapterem dużo bezpieczniej...

Onaszczesliwa2018
Onaszczesliwa2018
hej
ja juz od 2 godz w pracy kregoslup mnie tak boli ze szok... rano nie moge wstac i sie wyprostowac..
ja prawko zrobilam na 18-stke i nie wyobrazam sobie ze mam sie prosic zeby mnie ktos zawiozl niby wszedzie blisko ale czasem na kawe wyskoczyc do kolezanki czy wieksze zakupy przy dziecku to auto zbawienie
Klaudia brzuszek rosniepiekny po 20 tyg to chyba juz kazzda wypcha
wczoraj wam pisalam o tej kolezance co sie zarazila toxo ona ma dopiero przerabane w ciąży
- ma cukrzyce ciazowa
-toxo sie nabawila w ciazy przez mieso
- problemy z tarczyca
- a teraz jeszcze bedzie miec cc bo ma cos z sercem
powiedziala ze bierze tyle tabletek jak staruszka ze zamiast sie cieszyc to wiecznie strach
O jejku biedna
reklama
kinga30
No ja w poprzedniej ciąży przez grupę żołądkowa w szpitalu wylądowałamGrypa żołądkowa panuje dziewczyny może to przez to ale oby nie
Podziel się: