My właśnie baaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo gadamy. Planujemy, obmyślamy itp. itd. Z wykształcenia jestem dziennikarzem i nie potrafię bez gadania. Plan był znany od zawsze. Pierwsze dziecko ma rok, staramy się o drugie. Drugie ma rok ja idę do pracy. Zmieniamy mieszkanie i żyjemy dalej.moreme może za jakiś czas Twój mąż ochłonie i zdecyduje się na rozmowę bo takie decyzje wymagają dużo rozmów i na pewno nie może być to podporządkowanie sie jednej ze stron myślę ze gdyby przedstawił Ci swoje argumenty to poczułabyś sie o tyle lepiej że uczciwiej potraktowana
reklama
lenna
Fanka BB :)
misternie przygotowany plan co fifi....;-)Mozesz tez zafasolkowac bez jego wiedzy i powiedziec..ups.Pigulki nie zadzialaly

:-)Fifi no widzisz inne baby maja to gdzies, na wlasne oczy widzialam jak te amerykanskie paniusie dzieci maja w d***e, one caly dzien siedzialy na basenach a dzieci w kabinach siedzialy z opiekunkami- porazka.

Hausfrau
My właśnie baaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo gadamy. Planujemy, obmyślamy itp. itd. Z wykształcenia jestem dziennikarzem i nie potrafię bez gadania. Plan był znany od zawsze. Pierwsze dziecko ma rok, staramy się o drugie. Drugie ma rok ja idę do pracy. Zmieniamy mieszkanie i żyjemy dalej.
Szkoda, że zycia nie da się zaplanować... a nawet jeśli juz widzimy jakis błysk na horyzoncie dzieje się coś, co niszczy nasze plany... sama się o tym przekonałam i na pewno reszta staraczek tutaj też.
Ja kilka razy dostałam po łapach i teraz jestem ostrożna zwłaszcza przy decyzjach w których trzeba uwzględnić potrzeby drugiego człowieka.
Nagle zmienił zdanie argumentując to tym, że przy drugim dziecku w ogóle nie będzie miał czasu na sport.... bez komentarzaMoreme odczekaj troche a potem podejmij znowu temat. Rozumiem, ze wczesniej nie dyskutowaliscie o nastepnym dziecku, czy on poprostu nagle zdanie zmienil?
Mozesz tez zafasolkowac bez jego wiedzy i powiedziec..ups.Pigulki nie zadzialaly

Hausfrau
no to chyba jednak coś chlapnął ot tak żeby spławić temat bo żeby to była przemyślana odpowiedź to nie jestem pewnaNagle zmienił zdanie argumentując to tym, że przy drugim dziecku w ogóle nie będzie miał czasu na sport.... bez komentarza![]()

reklama
Hausfrau
Było aż tak źle??Dziwwczyny powiem wam jedno, jak urodzil sie Oskar maz nie mogl sobie poradzic z nowa sytuacja- cud ze sie nie rozstalismy.