reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Pewnie jeszcze urosną. Mi rosną jak oszalałe. Co nowy stanik to za mały a mając wiekszy biust i mały obwód nie dostanę stanika w zwyklym sklepie niestety. U mnie tylko triumph pasuje :(:(
Mam to szczęście, że moja znajoma prowadzi sklep z bielizną więc jaki chcę biustonosz, taki mam :) Myślę, że w dobrych sklepach z bielizną nie powinno być problemu z dobraniem biustonosza.

Przeraża mnie to , że jeszcze urosną :O

reklama
A co do czarnych ciuszków to ja mam body czarne :-D i nie uważam żeby źle wyglądały np w połączeniu z różem, niebieskim, czy innym jakimś fajnym mocnym kolorkiem :p
Tylko musze wyczyścić i uprac z pyłków.
Mi się podoba, każdy ma inny gust .Zresztą u gustach się nie dyskutuje :laugh2::D
DSC_0145.JPG
DSC_0144.JPG

Załączniki

• DSC_0145.JPG
    DSC_0145.JPG
    1 012,1 KB · Wyświetleń: 462
  • DSC_0144.JPG
    DSC_0144.JPG
    606,7 KB · Wyświetleń: 460
@Luiza. - ale w pytkę, super że mama ma ten fach! W razie czego będziesz miała najlepszego nauczyciela! ja w ogóle długo się zbierałam żeby się zająć szyciem. Jak mnie to zaczęło interesować to jeszcze nie było mody na to, kursów, tyle pięknych materiałów no i jakoś dałam spokój. Ale po kilku latach właściwie przyjaciółka mi kiedyś powiedziała że była na taki krótkim kursie 'oswajanie z maszyną do szycia' no i się zaczęło :D Od maja do października chorowałam na maszynę, w końcu kupiłam. Oczywiście w międzyczasie wydałam setki złotych na materiały, z czego niektóre totalnie bez sensu no ale trudno, tego też trzeba się nauczyć... Teraz od czasu do czasu dla relaksu w weekend coś małego pyknę. Bardzo mnie to relaksuje.
Daj znać jak się wkręcisz ;)

Mi się podoba, każdy ma inny gust .Zresztą u gustach się nie dyskutuje :laugh2::D

Ależ oczywiście :D jedni lubią ubranka w groszki inni w paseczki, ja lubię w kratkę.

@Luiza. - ale w pytkę, super że mama ma ten fach! W razie czego będziesz miała najlepszego nauczyciela! ja w ogóle długo się zbierałam żeby się zająć szyciem. Jak mnie to zaczęło interesować to jeszcze nie było mody na to, kursów, tyle pięknych materiałów no i jakoś dałam spokój. Ale po kilku latach właściwie przyjaciółka mi kiedyś powiedziała że była na taki krótkim kursie 'oswajanie z maszyną do szycia' no i się zaczęło :D Od maja do października chorowałam na maszynę, w końcu kupiłam. Oczywiście w międzyczasie wydałam setki złotych na materiały, z czego niektóre totalnie bez sensu no ale trudno, tego też trzeba się nauczyć... Teraz od czasu do czasu dla relaksu w weekend coś małego pyknę. Bardzo mnie to relaksuje.
Daj znać jak się wkręcisz ;)

Z rękodzieła, to ja uprawiam haft krzyżykowy, teraz mam przestój, na święta robiłam mamie zegar i tak mnie umęczył, że drugi miesiąc już nic nie dziabię, albo to ciąża tak wpływa, że taki "niechcemiś" się ze mnie zrobił. A jak zobaczę, że na maszynie mi wychodzi, to gwarantuję, że mnie wciągnie. No i uwielbiam sweterki robione na drutach, mam tego całą szafę, of koz mamusia mi zrobiła :)

Hej dołączę się do Was Drogie Mamusie sirpniowe termin mam na 6.08 obecnie z usg 16 tydz.3 dz.brzucho dosyc duże jak na ten tydzień ale to moja 3 ciaza.Po prenatalnych spodziewamy się dziewczynki 2 w domku już jest nastolatek (15l) córcia (7l) no i teraz po 6 miesięcznych zeszłorocznych rozmowach z mężem o kolejnym dziecku mamy kolejna dziewczynkę udało się za 1 razem więc długo się nie staraliśmy dłużej dyskutowalismy czy podolamy no i w październiku nastąpił koniec rozmów przeszliśmy do czynów cieszymy się okropnie że tak szybko się udało( bo z 2 nie było tak łatwo )Z zakupów mamy parę ciuszków wózek odkupiony ale jak nowy praktycznie nie używany za dobre pieniądze łóżeczko dostaliśmy w gratisie do wózka więc to był zakup życia Ciuszki kupowałam w Smyku teraz na wyprzedaz body po 6.5 zł w 3packu pajacyki po 12 zł leginsy po 8 naprawdę groszowe sprawy a jakość dobra sprawdzone na starszej córce.

Od 2 dni czuje delikatne muskanie w brzuchu więc dzidziuś daje o sobie znać

Hej dołączę się do Was Drogie Mamusie sirpniowe termin mam na 6.08 obecnie z usg 16 tydz.3 dz.brzucho dosyc duże jak na ten tydzień ale to moja 3 ciaza.Po prenatalnych spodziewamy się dziewczynki 2 w domku już jest nastolatek (15l) córcia (7l) no i teraz po 6 miesięcznych zeszłorocznych rozmowach z mężem o kolejnym dziecku mamy kolejna dziewczynkę udało się za 1 razem więc długo się nie staraliśmy dłużej dyskutowalismy czy podolamy no i w październiku nastąpił koniec rozmów przeszliśmy do czynów cieszymy się okropnie że tak szybko się udało( bo z 2 nie było tak łatwo )Z zakupów mamy parę ciuszków wózek odkupiony ale jak nowy praktycznie nie używany za dobre pieniądze łóżeczko dostaliśmy w gratisie do wózka więc to był zakup życia Ciuszki kupowałam w Smyku teraz na wyprzedaz body po 6.5 zł w 3packu pajacyki po 12 zł leginsy po 8 naprawdę groszowe sprawy a jakość dobra sprawdzone na starszej córce.

Witaj:) Ty już jesteś przygotowana na nowego członka rodziny:)
Wózek fajny. Super.

Ja nie mogę nosić biustonosza bez fiszbinów, bo mi wiszą piersi, są po prostu ciężkie. Teraz moje staniki porobiły się małe, to noszę bezszwowe, a na po porodzie mam na razie jeden, do karmienia, z bon prixa. muszę sobie na tamten okres dokupić jeszcze ze dwa, trzy.

Dlatego kupilam dobry sporotwy. Pierwszy raz taki mam i trzyma wszystko a mam biust ogromny. Nic sie nie gniecie.

reklama

Cześć Monika :) Szybko Wam poszło z dzidzią, my się staraliśmy około 1,5 roku... Faktycznie Wam się udało z tymi zakupami :D

Do góry