reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mas dzieciaki nie spaly z nami....jedynie Mati troche jak bym malusi. Karmilam go piersia i czaswm wywalalam cycocha i szlam dalej spac.

Na poczatku mial plyn w biodrze,ortopeda stwierdzil przyinfekcyjne zapalenie stawu(podejrzewano tez chorobe petersa czy jak to sie tam pisze ,bo D mial w dziecinstwie). Ale pozniej byly nawroty ,do tego plyn w kolanie i problemy z stawami skokowymi. Mlody ledwo chodzil kulal az trafilismy do instytutu reumatologi. Tam zdiagnozowano mlodziencze idiopatyczne zapalenie stawow. (prawdopodobnie genetyczne bo moja mama ma Rzs.) od roku byl spokoj a tu znow widze ze ma poranna sztywnosc stawow....oby to oslabienie po infekcji. Ale raka prawda remisja nie oznacza ze jest w pelni zdrowy. Kontrole mamy w maju.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo współczuje, u nas było prawie dwa tygodnie wyjęte ..noszenie go nawet na chwilkę nie mógł stanąć,musi być to dla niego bolesne i dla Was!! Życzę zdrówka i oby jednak nic go nie zlapalo !!! trzyma mocno kciuki!

reklama
Bardzo współczuje, u nas było prawie dwa tygodnie wyjęte ..noszenie go nawet na chwilkę nie mógł stanąć,musi być to dla niego bolesne i dla Was!! Życzę zdrówka i oby jednak nic go nie zlapalo !!! trzyma mocno kciuki!
Dziekuje,mlody duzo przeszedl. Wiem co czulas. U nas tez byl zakaz chodzenia nawet do toalety. Buty ortopedyczne rehalibitacja,dlugo by wymieniac. Myslalam ze na prostej jestesmy.....a tu znow dolek. Narazie daje mu leki przeciwzapalne i obserwuje czy nie ma opuchnietych stawow. Tylko tyle moge zrobic.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzeba zarabiać 20 tys żeby na wszystko starczyło
Dokladnie. Straszne to jest.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mam identyczne podejście, uważam ze każdy powinien mieć swoje łóżko ALE tez wiem ze często człowiek coś kategorycznie mówi a życie mu potem pokazuje ze nigdy nie mow nigdy ;) a jak urodzą się nam jakieś wyjce albo dzieci-huby wiszące na cycku?? [emoji848][emoji848][emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, ze roznie bywa i zarzekac sie nie bede. Ale bardzo licze na to, ze az tak zle nie bedzie[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A ja już zapowoedzialam, że jak małe podrośnie to będzie spało ze mną *.* Bo K i tak cały miesiąc nie ma. Gorzej jak później będę żałowała bo będzie zero prywatności a K sie w łóżku nie zmieści :D
Poyem juz dziecka nie wygonisz jak on przyjedzie[emoji6]
Poza tym tez zalezy jakie dziecko. Moja sie tak rozpycha, ze nie da sie z nia spac[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Nie ma szans ze nawet 56 z HM będą za małe! Tam naprawdę rozmiarówka jest dużo zawyżona i na noworodku 56 nawet będzie wisiało, wiec bez obaw!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Potwierdzam rozmiar 56 jest większe musze dokupić chyba 50 a 62 to wogole mysle ze wrzesien
Moja przyjaciółka która urodziła w czerwcu powiedziała ze ten 56 się rozciąga do 62[emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry