reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja mam o tyle lepiej ze nigdy nie przepadałam za kawa ^^ lubię tylko mrożona z lodami i bita śmietana normalnej nie wypije wiec teraz nie tęsknie :)

reklama
Pijecie moze czarną kawe?bo ja mam straszna ochote a nie wiem czy mozna,chodzę do pracy to czasami mysle ze tam usne.kupilam ostatnio sobie w rossmanie bezkofeinowa taka dla kobiet w ciazy,ale nie smakuje kompletnie.
Można pić do dwóch filiżanek kawy dziennie. Choć oczywiście gdy można odpuścić to lepiej odpuścić.

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Czy nosicie już ubrania ciążowe? Ja jestem w 13 tygodniu jeszcze chodzę w normalnych ale najczęściej z guzikiem rozpietym.
Ja spodnie porzuciłam już praktycznie na początku, bo przestałam się w nie mieścić. Miałam rozmiar 34-36 do tego wysoki stan, to szybko zaczęły mnie uwierać, choć brzuszek nadal mam malutki i prawie nie widoczny. Od tego czasu noszę rajstopy i sukienki/spódniczki i tak zostanie już do końca ciąży i zapewne długo po też, bo jest to zbyt wygodne by rezygnować. [emoji1][emoji1]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

DDE5673A-2A01-415B-AB66-6E4D7A85262E.jpeg
Z olx :) do tego kupiłam za 20zl śpiworek bo będę go używała w łóżeczku zamiast kołdry, normalnie w sklepie są za 80zl
Nie odważyłam się na ten różowy :D mimo wszystko ze najprawdopodobniej będzie dziewczynka to z różem poczekam jeszcze 2 tyg

Załączniki

• DDE5673A-2A01-415B-AB66-6E4D7A85262E.jpeg
    DDE5673A-2A01-415B-AB66-6E4D7A85262E.jpeg
    139,6 KB · Wyświetleń: 369
Ostatnia edycja:
Czy nosicie już ubrania ciążowe? Ja jestem w 13 tygodniu jeszcze chodzę w normalnych ale najczęściej z guzikiem rozpietym.
Ja ubieram leginsy ale chyba będę musiała się zaopatrzyć w ciut większe bo w obecnych nie usiedzę zbyt długo a jak wracam do domu to pierwsze co to siup w luźne gatki :-D rozglądałam się na allegro za bluzeczkami z miejscem na brzuszek i jak tylko zrobi się cieplej na zewnątrz to coś pozamawiam bo w obecnych ciuchach nie czuję się zbyt komfortowo :rolleyes2:

Ja jeszcze nie, ale nie chodzę już w normalnych spodniach , bo mnie jeansy uciskały. Mój ulubiony strój teraz to legginsy[emoji173] Jak gdzieś wychodzę to w sukienkach, mało kto jeszcze wie że jestem w ciąży. A wychodzę na razie tylko do lekarza[emoji23]
Pijecie moze czarną kawe?bo ja mam straszna ochote a nie wiem czy mozna,chodzę do pracy to czasami mysle ze tam usne.kupilam ostatnio sobie w rossmanie bezkofeinowa taka dla kobiet w ciazy,ale nie smakuje kompletnie.
Ja przestałam, piłam później inkę i to było genialne, ale odkąd nie mogę mleka to rzuciłam wszytko[emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja coś tam brzuszka mam nosiłam S dalej nosze, coś tam widać ale nie tak żeby mi w pracy mówili ,, jesteś w ciąży ?’’ Kolega mi tylko powiedział ze byłam bardziej płaska, ale on wie o ciąży, w poniedziałek mój wielki dzień : idę na l4, dali mi na koniec miesiąca jeszcze 3 dni urlopu wiec już sobie daruje jego wykorzystanie :)

Do góry