reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Allegro [emoji23]
A poważnie nie wiem ja mam dużo koszul i bluzek oversize bo lubię taki styl do tego dżinsy z dziurami i szpilki
Wiec ratuje się moimi koszulami z spodniami gorzej bo mam jedne ciążowe z Hm gatunek super ale wkurza mnie ten pas taki wysoki bo ja lubię wsadzić sobie przód bluzki/ koszuli do spodni wiec chodzę w swoich tylko guzika nie zapinam pod brzuchem

16udyx8di9hvrs5t.png

To ja mam identycznie z ubraniami- wole coś większego z normalnych kolekcji :) A pas w jeansach tez mnie irytuje, w lecie to w ogóle się w nim upocimy na amen... dlatego jeszcze lubię sukienki, zmieszczą wszystko ;) a ze stron internetowych to właśnie jeszcze to misimi wyglada fajnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak tak patrzę na inne miesiące to jakoś nie wiedzę takiego zżycia ze sobą, co nawet widać po ilości postów :p Ciekawe jak będzie po porodzie :) Mam nadzieję, że znajdziemy czas na pisanie.

No dokładnie też jak tak obserwowalam inne to nie żyją tak jak my :)fajnie że się mamy :)

Kiedy masz do lekarza ?
Jutro idź ten mocz zrób
A masz możliwość zadzwonić do niego i określić sprawę może zleci jeszcze jakieś vadania

w poniedziałek jadę robić mocz i od razu w ten sam dzień będę miała wyniki. W razie co w środę pójdę do mojego ginekologa..

Jak tak patrzę na inne miesiące to jakoś nie wiedzę takiego zżycia ze sobą, co nawet widać po ilości postów :p Ciekawe jak będzie po porodzie :) Mam nadzieję, że znajdziemy czas na pisanie.

Będziesz siedziała 10ta godzinę na fotelu z ssakiem przy piersi to jedyne aktywności to będzie picie wody i telefon w ręku [emoji23][emoji23]

Będziesz siedziała 10ta godzinę na fotelu z ssakiem przy piersi to jedyne aktywności to będzie picie wody i telefon w ręku [emoji23][emoji23]

Haha to w takim razie już w ogóle nie będę miała wymówki, że mnie nie ma na forum :p

@malina_11 czytam teraz 20tydzien na baby boom -dno macicy sięga teraz pępka i przez kilka następnych tygodni będzie podnosiło się mniej więcej o centymetr. Wiele kobiet doświadcza w tym czasie bólu pępka oraz bólu krocza. To wina rozluźnionych więzadeł. Spacery, nagłe ruchy, kaszel, czy kichanie mogą wywołać ból.

Moze ma to związek z twoim bólem

Mam nadzieje, że to tylko to rozciąganie a nie coś z moczem..

Ja się jeszcze zastanawiam jakiej wielkości brzucha spodziewać się pod koniec maja :szok: Żeby wcisnąć się w jakąś kieckę na tą komunie i nie wyglądać jak krupniok (kaszanka) :-) :):baffled:

reklama
Helou! We wtorek idziemy na usg już nie możemy się doczekac :) Oddałam dzis już krew i mocz :) Kiepsko sie dziś czuje, jakoś tak słabo. SŁUCHAJCIE LUB CZYTAJCIE UWAŻNIE! Od poniedziałku w biedro będą rzeczy dla niemowląt (rozmiar 68 wzwyż) I są fajne uniwersalne mimo, że kolorowe :) Ja sie chyba tam wybiorę tylko że w poniedziałek ma być -15! MOże nie zamarznę po drodze :D
Ja idę w czwartek i tez już nie mogę się doczekać [emoji16] mam nadzieję, że łożysko poszło mi do gory

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry