Margana
Fanka BB :)
[emoji23] To hormony[emoji6]Hahahah jestem jak typowa blondynka [emoji23]
![]()

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji23] To hormony[emoji6]Hahahah jestem jak typowa blondynka [emoji23]
![]()
Powodzenia na egzaminie!Przez weekend mnie nie było i teraz próbuje was nadrobić ale coś poczytam pójdę coś porobić wracam a tu dwa razy więcej i teraz przede mną jeszcze 30 stron. Bóle mniejsze ale są. wczoraj i dziś zrobiłam sobie porządne spacerkimoże ja jestem jakaś dziwna ale ten mróz jest dla mnie przyjemny
powietrze jest od razu inne i spacerek przyjemny
zakończyłam kurs na prawko w sobotę egzamin
Mam nadzieje że jakoś pójdzie i przynajmniej to będę miała z głowya u Ciebie ?
![]()
A...to spoko[emoji5]Nie , z mamą. Po prostu nie ma prawa jazdy. A z torbami by wtedy pomógł mój młodszy brat , pewnie by pojechał z nami![]()
[emoji23] To hormony[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Jeśli masz za dużo pokarmu to dziecko się dławi, wtedy lepiej odciągnąć. Laktatorem przeciez.Klaudia laktatora sie uzywa jak jest za malo mleka, a nie za duzo. Im wiecej karmisz/odciagasz tym wiecej sie produkuje.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
[emoji23][emoji23][emoji23]Powiem wam ze siedzę i śmieje się sama z siebie poważnie [emoji23]
I to wszystko na trzeźwo [emoji23]
A ja mysle gdzie k...wa taka położna przyjeżdża z waga Zajebiscie jak ktoś nie ma to przynajmniej wie ile schudł jasny gwint sorry laski [emoji23]
![]()
Mozna, ale tylko odrobine. Tak zeby lekko ulzyc, ale nie prowokowac dalszej produkcji.Jeśli masz za dużo pokarmu to dziecko się dławi, wtedy lepiej odciągnąć. Laktatorem przeciez.
Powiem Ci, że mi tez przypasował ten mróz. Ostatnio jest mi strasznie ciepło, więc krótki spacer dobrze mi robiPrzez weekend mnie nie było i teraz próbuje was nadrobić ale coś poczytam pójdę coś porobić wracam a tu dwa razy więcej i teraz przede mną jeszcze 30 stron. Bóle mniejsze ale są. wczoraj i dziś zrobiłam sobie porządne spacerkimoże ja jestem jakaś dziwna ale ten mróz jest dla mnie przyjemny
powietrze jest od razu inne i spacerek przyjemny
zakończyłam kurs na prawko w sobotę egzamin
Mam nadzieje że jakoś pójdzie i przynajmniej to będę miała z głowya u Ciebie ?
![]()
Hahahahahahahhaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Powiem wam ze siedzę i śmieje się sama z siebie poważnie [emoji23]
I to wszystko na trzeźwo [emoji23]
A ja mysle gdzie k...wa taka położna przyjeżdża z waga Zajebiscie jak ktoś nie ma to przynajmniej wie ile schudł jasny gwint sorry laski [emoji23]
![]()