reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi się podoba :) śliczna taka dziewczęca :) dla odmiany kolor niebieski jest oryginalny :) moim zdaniem dekolt nie jest za duży ;) piersi w ciąży są ładne zazwyczaj a poza tym zawsze możesz zrobić jakąś zakładkę jeśli uznasz że jest zbyt głęboki :) mi np mój M ciągle mówi że teraz powinnam odsłaniać biust bo jest pełny ;) oczywiście w miarę rozsądku i nie wywalać go wulgarnie ale podkreślać to co w ciąży kobiece bo kobiety w ciąży mogą ładnie wyglądać i seksi :)

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dziękuję :) Zgadzam się z tym, że w ciąży kobieta mogą ładnie i seksi wyglądać :)

reklama
Mój synek często tak robi ale ja czuję jego przemieszczanie się ;) mimo że mam łożysko na przedniej ścianie ale chyba synek silny :D

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja nie jestem taka drobna jak Ty. W sumie to baaaaardzo mi daleko do drobnej i myślę, że to może z tego wynikać :(

Ja nie jestem taka drobna jak Ty. W sumie to baaaaardzo mi daleko do drobnej i myślę, że to może z tego wynikać :(
Nie smuć się :) najważniejsze że widzisz że żyje maluszek w brzuszku i czujesz go :) to fakt może dlatego że od początku byłam drobna dość szybko zaczęłam czuć synka i teraz ruchy są bardzo wyraźne.. budowa ciała na pewno ma znaczenie ogromne :) ale każda z nas jest inna :) samo to że to widziałaś musiało być niesamowite :)

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]

Też tak kiedyś myślalam, jedno wystarczy ;D ale zdecydowaliśmy się na drugie ;) tylko żebym się nie rozpędziła ;) ale tak szczerze to trójka też fajna ;D
Ja zawsze chcialam dwojke. Odwidzialo mi sie jak juz w ciazy bylam. Po ciazy i porodzie dlugo nie moglam sie zdecydowac da drugie. Ale w koncu podjelismy decyzje zeby corka miala jednak rodzenstwo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Laski ostatnie sukienkowe pytanie i już obiecuję nie męczyć tym tematem, co myślicie o tej na ślub? Nadaje się czy nie bardzo? Podoba się Wam czy jest raczej brzydka?
Zobacz załącznik 840791
Czy uważacie, że lepsza byłaby ta:
Zobacz załącznik 840790
Tylko nie wiem czy ten dekolt nie jest za duży, no i czy jeszcze ją w ogóle kiedyś założę :p
oby dwie ładne ale ja bym wybrała pierwsza :) ja uwielbiam sukienki ;p

Witajcie dziewczyny [emoji8] jak wam mija dzień ? U mnie spokojnie inie posprzątane. Kawkę kończę pić i lecę na zakupy.
Dziś odwiedziłam stronę Aspaneta żeby rozejrzeć się za jakimiś w końcu rzeczami dla maluszka. Kosmetyki itd. bo przyznam się że nie mam kompletnie nic... A tu już 5 miesiąc.. [emoji33] i znalazłam kilka rzeczy więc teraz czekam jak mój M przyniesie kaskę do domu i zamawiamy [emoji23][emoji23] co fajne jest że są bardzo tanie rzeczy na tej stronie. I mam nadzieję że jakościowo też będą dobre [emoji16] więc sporo już wybrałam i zostanie mi dokupić ubranka dla maleństwa wózek materac do łóżeczka i takie rzeczy jak Espumisan itd [emoji23] i wszystko już będzie. [emoji16]

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png

reklama
Do góry