Agatka29
Fanka BB :)
Ja też na która masz ? Ja nam podjechać między 9:30 a 10To powodzenia! Ja jutro polowkowe[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też na która masz ? Ja nam podjechać między 9:30 a 10To powodzenia! Ja jutro polowkowe[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ale też nie wiadomo czy nie będę miała takiego problemu i nie będę musiała ściągać i karmić butelka. Dlatego nie wiem, jaki kupić. Żeby nie wydawać pieniędzy podwójnie
Dokładnie leżała koło mnie dziewczyna , urodziła córeczkę ale ta nie miała odruchy ssania przez parę dni ja sondowali i rehabilitacjia i załapała ale u niej pokarm się nie pojawił,plakala bo chciała karmić a musiała przejść na mmto wszystko w praniu wychodzi i nie przewidzisz co do komody ja mialam przy corce podobna do tejj 1 i sper sie sprawdzala teraz tez czegos poobnego bede szukac
Haha[emoji3] U nas w domu akurat wiele rzeczy jest na odwrot. M gotuje, a ja lepiej ogarniam sprzety[emoji6]Z tym, że dziewczynki są bardziej zzyte zgadzam się w 100%, ale jeśli chodzi i zainteresowania... Komputer mnie wciągnął odkąd miałam atari, wszelakie klocki, konstrukcje, rozkrecanie czy naprawianie sprzętów, lutować się uczyłam mając ok 3 lata (oczywiście dziadek trzymał lutownicę ze mną, żebym się nie oparzyła) i w sumie zostało mi do dzisiaj [emoji23]
Jestem informatykiem![]()
Kobieco zaczęłam się ubierać od kilku lat (w sumie odkąd biegam jakoś polubiłam chodzenie w sukienkach), wcześniej głównie jeansy
Jako ciekawostka, rozmowa z O na temat dzieci.. Zaczęło się od rozmowy na temat maszyny do szycia, bo tak wyszło, że mam nową, ale stara na 100% zostaje ze mną...
O - no tak, jak będzie córka, to będziesz ją na niej uczyła szyć
ja - a jak będzie syn to co?
O - to ja go będę uczył obsługi traka (mamy małą stolarnię)
ja - a córki nie nauczysz obsługiwać takiego sprzętu?
O - nie no, córkę to ty będziesz tego uczyć![]()
![]()
Matowe czy na połysk ?Ja wole szuflady. Tylko zależy też jakie głębokie są.
Tak, tylko wtedy kłują Cię tyle razy [emoji4]Piszesz o tej do picia ? Bo o to mi chodzi![]()
Moja np. intetesuje sie tym jak ja sie maluje, lubi sie ubietac podobnie, wlosy chce podobnie obcinac. Ale to tatus musi ja tulac do snu i trzymac za raczke[emoji6] Poza tym on jest bardziej podatny na jej manipulacje[emoji6]Ja to muszę powiedzieć, że moja córka jest od początku moja[emoji5]️ tzn ona jest podobna do mnie mimo, że nie jest[emoji5]️ wszystko robi jak mama i jest mamy[emoji5]️ synek też jest mamy ale juz się bardziej interesuje tym co robi tata[emoji5]️
Super! Na pewno sie przyda tak czy tak[emoji3]Chciałam Wam jeszcze troszeczkę pospamowaćKupiłam kieckę za całe 32zł. Nie wiem czy wyjdę w niej na jakąś uroczystość ale na pewno się przyda na co dzień
![]()
Zobacz załącznik 840778
Ja mam po synu łóżeczko tylko jest brazowo białe a chcemy te elementy brazowe przemalowac na szaro.wozek mam dwa typy Quinny buzzy albo mood albo mutsy igo mysle kupic w maju gdzieś chce używany obserwuje aukcje na bieżąco ale na wiosne mysle bedzie wiecej do sprzedania bo dziewczyny zaczna zmieniac na lekkie spacerówki i najlepiej bym kupila tylko głeboki bo z doswiadczenia mojego wiem ze te spacerowki w 3w1 sa ciezki i ja wole wtedy kupic mniejsza lżejsza.tez bedziemy sie brac za pokoj dla syna chce szaro bialy moze jeszcze jakies dodtaki mięty milego dniaA takie pytanie o kupno większych rzeczy, czy któraś z was już kupiła wózek, czy łóżeczko, czy czekacie z tym jeszcze?
Też była taka opcja, ale woleliśmy z nowego... Dostałam co prawda obrączki dziadków, ale powiedziałam, że ich nie przetopię - leżą u mamy i czekają, powiedziałam, że kiedyś trafią do moich dzieci, w całości, takie jak są... A innego złota nie mieliśmy, tylko takie mega sentymentalneMy robilismy ze swojego zlota i zaplacilismy tylko za robocizne[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017