U Nas to samo. Powstal arkusz w exellu. Wszystko tam skrupulatnie notowaliśmy. I nagle nasze oszczędności zaczęły rosnąc w zastraszająco szybkim tempie. Patrzylismy tam z miesiąca na miesiac i byliśmy w pozytywnym szoku. Gdy powstała decyzja o ciaży to dopowiednią cześc oszczędnosci przelalismy na inne konto, takie wyprawkowe i nie żałowaliśmy. Ale oboje jestesmy tak w tym naszym dziecku zakochani że tamto konto topnieje tak szybko że az strach a jeszcze pół rzeczy brakuje
KOchana koleżanko proszę pamiętać że idziemy łeb w łeb więc wrócisz nie dosć że ze wspaniałymi informacjami to uważaj bo jeszcze wózek do domu przytachasz

Trzymam kciuki :*
Zamawiałam późnym wieczorem w niedzielę. Dzis w nocy przyszedł mi sms że paczka nadana, Na track&trace pokazuje że jest w transporcie. Już nie mogę sie doczekać

Jak przyjdzie to się pochwalę
Po tych wczorajszych połówkowych miałam sielankowe sny

Sniło mi się że Staś już był z Nami w domu i że był super grzeczny, prawie wcale nie płakał, dużo spał i się uśmiechał. A my zapomnielismy kupić przewijaka

Jeszcze wczoraj wieczorem mi się udało kupić w przedsprzedaży bilet na Rolling Stones dla Łukasza. Czekam aż przyjdzie, ładnie mu wręcze i powiem, że ma iść i koniec

Ale właśnie tez mi sie śniło, że jak Staś juz z Nami był to był ten koncert. I Że poszliśmy tam we 3, bo na koncert wpuszczał Mick Jagger. POwiedziałam mu że nie mam biletu ale załatwie mu lot w biznes klasie za darmo i dałam mu powąchać główkę dziecka i Nas wpuścił