G
gosc12
Gość
Kupiłaś coś ciekawego ?Byłam w Pepco, w rossmannie i teraz leżę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupiłaś coś ciekawego ?Byłam w Pepco, w rossmannie i teraz leżę![]()
Ale z tego co pamiętam to Ty też przed ciąża nie przepadalas za słodyczami? [emoji16]To moje dziecko nie lubi chyba słodyczydaje o sobie znać tylko po słonym, po parówkach, kotlecie
coraz częściej wydaje mi się, że to chłopczyk
albo córa lubi takie smakołyki
![]()
Gratuluję córki :-)
Też nie chodzę ubrana jak zakonnica, wypuszczam drugim uchem jak coś gadaJa nosze dekolty i to duże, ale mój facet też ma swoje granice [emoji16] nie zawsze go słucham np. Jak idziemy na inpreze
![]()
No ogólnie czy chcesz pokazać się w nowej odslonie [emoji16] a poza tym ta niebieska jest dość krótka a to jednak kwiecienTylko, ze my nie będziemy mieli weselaTylko obiad, ciastko i zimna płyta dla najbliższych (max 20 osób)
O nie! Ja teraz jem praktycznie tylko pomarańcze i piję hektolitry wody z limonkąCzasami podczytuje czerwcowki i one wlasnie pisaly, że polozna im powiedziała, że już na tym etapie na którym sa nie powinny jesc cytrusów. Może wiecie dlaczego? Bo nie ma wyjaśnienia![]()
Nic takiego sobie trochę kosmetyków, staniki 2, kaszki i deserki bo u mnie Kacper lubi, mleko enfamilKupiłaś coś ciekawego ?Jutro będą fajne rzeczy do domu w Pepco
odwiedzę też biedronkę i może kupię jakieś ciuszki
![]()
Ja akurat nie za bardzo za cytrusami za kwaśne ostatnio mi sąO nie! Ja teraz jem praktycznie tylko pomarańcze i piję hektolitry wody z limonką![]()
Wlasnie od niedawna tak pracuje. Wczesniej to pracowal codziennie, wlacznie z weekendami i co drugi dzien do wieczora. Ja na zmiany dniowki i nocki. To nyl koszmar. Nie dalo sie tak funkcjonowac. Na szczescie awansowal i dostal jedna zmiane[emoji3]Aha, my mamy 3km do przeczkola, ale ja mieszkam w małym mieście, i jezdzi koło nas autobus szkolny, także jak młody będzie większy to go wyślę na przystanekale to za parę lat
czyli mąż pracuje tylko a jedną zmianę? Dobrze ze wam tak spasowalo
![]()
Moim zdaniem lepsza ta drugaW jakiej komodzie będzie mi wygodniej trzymać rzeczy dziecka ? Musimy teraz w marcu przemyśleć i rozrysować ze znajomym, żeby już zaczal nam meble po kolei robić. Myślałam o samych długich szufladach. Ale nie wiem czy nie wygodniej by było gdyby była choć jedną szafka. Ale gorzej to trochę wygląda. Zobacz załącznik 840795 Zobacz załącznik 840796