reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Pewnie dzidziuś gdzieś uciska na pęcherz... Znam to doskonałe i czuje się taki ucisk co chwile

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A czujesz czasem pobolewanie jak na miesiączkę ? Nie wiem czy to normalne na tym etapie ciąży. A czuje tak od kilku dni , ale nie ciągle.

No a przy kp ? Uważałas co jesz ? Bo któraś dziewczyna kiedyś pisala, że jeśli dziecku nic nie jest to mozna i kapustę jeść. Ale nie sądzę, żeby to było mądre . Tak eksperymentować na dziecku
Kazdy doradca laktacyjny Ci powie, ze jesli nie ma ryzyka alergii to mozna jesc wszystko byle zdrowo. A jesli dziecku cos dolega to eliminowac alergeny a nie kapuste[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witajcie, byłam z Wami w grudniu gdy myślałam że jestem w ciąży a wynik okazał się błędny.. może ktoś mnie pamięta ;) chciałabym zapytać czy któraś z Was miała nie wiarygodny wynik bety? Mianowicie byłam na necie w 25 dc, 10-13 dni po owulacji. Wynik ujemny :( moje pytanie... Czy to było za wcześnie na betę? Czy któraś z Was miała wynik ujemny bety a mimo wszystko była w ciąży?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie robiłam bety tylko test ciążowy gdy miesiączka nie przychodziła więc w tej kwestii niestety nie pomogę

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry