kinga30
Fanka BB :)
U mnie 4 dni przed @ już test wyszedł to był 24 DC a beta podobno jest jeszcze bardziej czulaczyli jednak...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 4 dni przed @ już test wyszedł to był 24 DC a beta podobno jest jeszcze bardziej czulaczyli jednak...
U mnie 4 dni przed @ już test wyszedł to był 24 DC a beta podobno jest jeszcze bardziej czula
A czujesz czasem pobolewanie jak na miesiączkę ? Nie wiem czy to normalne na tym etapie ciąży. A czuje tak od kilku dni , ale nie ciągle.Pewnie dzidziuś gdzieś uciska na pęcherz... Znam to doskonałe i czuje się taki ucisk co chwile
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Może nie jak na miesiączkę ale brzuszek ciągnie...A czujesz czasem pobolewanie jak na miesiączkę ? Nie wiem czy to normalne na tym etapie ciąży. A czuje tak od kilku dni , ale nie ciągle.
Tak mniej więcej bo mialam regularne cykle prawie zawsze co 28 dni wiec owu wypadała mi 14 dc, no i czułam kłucie jajnika zawszea wiesz kiedy miałas owulację?
Tak to toCoś takiego ?Zobacz załącznik 840828 nie są za głębokie ?
Nie jest tak źle skoro cukru nie używaszW przyszły piąteklepiej żeby po mnie nie miało.. ja nie za zdrowe mam te preferencje kulinarne
![]()
Kazdy doradca laktacyjny Ci powie, ze jesli nie ma ryzyka alergii to mozna jesc wszystko byle zdrowo. A jesli dziecku cos dolega to eliminowac alergeny a nie kapuste[emoji5]No a przy kp ? Uważałas co jesz ? Bo któraś dziewczyna kiedyś pisala, że jeśli dziecku nic nie jest to mozna i kapustę jeść. Ale nie sądzę, żeby to było mądre . Tak eksperymentować na dziecku
Ja nie robiłam bety tylko test ciążowy gdy miesiączka nie przychodziła więc w tej kwestii niestety nie pomogęWitajcie, byłam z Wami w grudniu gdy myślałam że jestem w ciąży a wynik okazał się błędny.. może ktoś mnie pamiętachciałabym zapytać czy któraś z Was miała nie wiarygodny wynik bety? Mianowicie byłam na necie w 25 dc, 10-13 dni po owulacji. Wynik ujemny
moje pytanie... Czy to było za wcześnie na betę? Czy któraś z Was miała wynik ujemny bety a mimo wszystko była w ciąży?
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
ja wlasnie dzis mam non stopRoznie, raz co pół godziny, a raz co parę godzin. Zależy od dnia![]()