reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Popieram :) mamy super ekipę , a dziś jest dzień komplementów tak mówili w TV także korzystamy :D
Nawet nie wiedziałam i bez okazji byłam miła... Cholera [emoji16] jak tak można bez okazji.... Bym się wstydziła [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja byłam szczupła bo się ostro katowalam :) niekoniecznie zdrowo... Na siłowni codziennie a jedzenia jak dla wrobla [emoji39] no, ale tak to jest jak w domu same patyczaki i człowiek nie chce odstawać [emoji16] wiem Kochana... Zdrowie dziecka jest najważniejsze...

f2w39n7303c24ozn.png

O Jejku u mnie na szczęście mieszanka więc jak nie wyglądałam tak zawsze byłam w normie hahaha

Słuchajcie! Zjadłam ciepłego loda i tak mnie Staś kopnął że aż komputer mi prawie spadł z nóg! Ale bardzo delikatnie to poczułam. Mam nadzieję, że z dnia na dzień bedę to czuła bardziej :)
Też raz miałam takiego strzała, aż oglądałam podbrzusze czy się nie przebił [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Noo dlatego raz na jakiś czas przechodzę na dietę by trzymać fason i dobrze się czuć, ale w ciąży najważniejsze maleństwo :)

f2w39n7303c24ozn.png
Właśnie ja sie troche teraz martwie. Od początku ciąży przytyłam 6 kg. Gin mówi że to w porządku. Ale teraz jem jak wróbelek bo mam taki ścisniety żołądek. Na śniadanie daję radę zdjeść pół bułki z serem i ogórkiem i do około16 nie jestem głodna i daję rade wcisnąć w siebie tylko wodę. Mi to odpowiada bo pewnie zjadę ciut na wadze(a mam z czego) ale się martwie czy dziecko dostaje wszystko czego mu trzeba;/ Próbowałam ostatnio na siłę troche w siebie wiecej wciskać ale wszystko zwracałam :(

reklama
Witajcie kochane :*
Trzymam mocno kciuki za wizyty !:*
Ja jak zwykle z rana śniadanko twarożek ze szczypiorkiem taka mam fazę teraz na to ze jem codziennie :D a co do wagi to nie wiem 2 tygodnie temu na wizycie miałam 4 kg na plusie to był 20 tydzień :)
Kurcze szkoda ze nie możemy wszystkie się spotkać na jakiś soczek czy kawkę i na żywo pogadać :)

Do góry