Nonkatoja
Fanka BB :)
Serio? Myślałam, że tylko Warszawa taka droga[emoji23] mam nadzieję, że w tym roku cena nie będzie wyższa.wiem wlasnie cena spoko jak ogladalam katowice czy bielsko to od 2500 tys.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio? Myślałam, że tylko Warszawa taka droga[emoji23] mam nadzieję, że w tym roku cena nie będzie wyższa.wiem wlasnie cena spoko jak ogladalam katowice czy bielsko to od 2500 tys.
Ja miałam swoje i teraz też wezmę , wszystko piore po powrocie!Na stronie szpitala w którym będę rodzić jest napisane że nowordek może być ubierany w swoje ubranka, ale oddział też ma jakies swoje i wtedy trzeba wziąć tylko ubranko na wyjście. Powiedzcie mi, czy jeśli zdecyduję się wziać tylko ubranko na wypis, a w trakcie pobytu korzystac z ich ubrań to będzie zły pomysł? Staram się ograniczyć żeby w torbie do porodu, żeby jak najmniej zarazków zabrać potem do domu...
No pewnie, że tak! U nas ubierają tylko w szpitalne i jak dla mnie to jest super opcja. Po 1 wracam do domu i nie muszę już na dzień dobry prać, po 2 nie wożę tylu bakterii do domu. A na wyjście mąż mi przywiózł jak po mnie przyjechał.Na stronie szpitala w którym będę rodzić jest napisane że nowordek może być ubierany w swoje ubranka, ale oddział też ma jakies swoje i wtedy trzeba wziąć tylko ubranko na wyjście. Powiedzcie mi, czy jeśli zdecyduję się wziać tylko ubranko na wypis, a w trakcie pobytu korzystac z ich ubrań to będzie zły pomysł? Staram się ograniczyć żeby w torbie do porodu, żeby jak najmniej zarazków zabrać potem do domu...
Na stronie szpitala w którym będę rodzić jest napisane że nowordek może być ubierany w swoje ubranka, ale oddział też ma jakies swoje i wtedy trzeba wziąć tylko ubranko na wyjście. Powiedzcie mi, czy jeśli zdecyduję się wziać tylko ubranko na wypis, a w trakcie pobytu korzystac z ich ubrań to będzie zły pomysł? Staram się ograniczyć rzeczy w torbie do porodu, żeby jak najmniej zarazków zabrać potem do domu...
Ja też miałam swoje, ale u mnie akurat trzeba było mieć swoje. Wszystko ze szpitala po powrocie pralam. Myślę, że zbrodnia nie będzie, jeśli będziesz korzystać ze szpitalnych ubranek.Na stronie szpitala w którym będę rodzić jest napisane że nowordek może być ubierany w swoje ubranka, ale oddział też ma jakies swoje i wtedy trzeba wziąć tylko ubranko na wyjście. Powiedzcie mi, czy jeśli zdecyduję się wziać tylko ubranko na wypis, a w trakcie pobytu korzystac z ich ubrań to będzie zły pomysł? Staram się ograniczyć rzeczy w torbie do porodu, żeby jak najmniej zarazków zabrać potem do domu...
U mnie też tak jest zwrot jedynie można odesłać, chcialam kiedys coś oddac w sklepie i powiedzial mi że sklep onine jest z nimi nie powiązany, dziwne bo prawie we wszystkich sklepach można cos zwrócić jak sie zamówi onine