G
gosc12
Gość
U mnie w szpitalu wszystko muszę mieć swoje, ubranka tezWłaśnie też się nad tym zastanawiam musze zobaczyć czy w moim szpitalu dają ubranka jeśli tak to super i raczej z tego skorzystam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w szpitalu wszystko muszę mieć swoje, ubranka tezWłaśnie też się nad tym zastanawiam musze zobaczyć czy w moim szpitalu dają ubranka jeśli tak to super i raczej z tego skorzystam![]()
Tez bym chętnie zrobila gofry ale nie mam gofrownicy[emoji53][emoji25]Muszę w końcu ruszyć tyłek bo leże od wczoraj i nic nie robię.. od tygodnia chodzi za mną sernik ale też w życiu nie robiłam i na razie wezmę się za gofrymój tyłeczek przynajmniej w taki sposób na tym skorzysta że muszę się przejść do sklepu
Smacznych kokosanek
![]()
Bo w czasach PRL-u nie było tyle jedzenia [emoji16]Ty jesteś młodsza!! Ja mówię o dinozaurach z lat 80tychże rodziły się małe
![]()
Zlecija 12 i 16 też mi się dluzy
Tez po gastronomi jesteś ?
A masz gofrownice ?
CHRUPIĄCE GOFRY składniki:
Przepis na chrupiące gofry:
- 2 szklanki (300 g) mąki pszennej (najlepsza luksusowa)
- 2 szklanki (500 ml) mleka
- 2 jajka
- 1/3 szklanki oleju rzepakowego
- 2 łyżki cukru
- opcjonalnie: owoce/powidła/cukier puder/rozpuszczona czekolada
W pierwszej kolejności oddzielamy żółtka od białek. Białka ubijamy na sztywną masę a żółtka przekładamy do dość głębokiej miski. Do żółtek dodajemy kolejno: mąkę, mleko, olej oraz cukier, następnie całość dokładnie mieszamy (w tym celu używam miksera). Konsystencja gofrów powinna być jednolita i pozbawiona jakichkolwiek grudek. Do ciasta dodajemy wcześniej ubite białko i całość delikatnie łączymy. Rozgrzewamy gofrownicę. Urządzenie nie wymaga smarowania tłuszczem gdyż ciasto nie przywiera do powłoki. Ciasto nakładamy równomiernie i czekamy aż się zarumieni.
mało ostatnio gotuje bo nie wychodzi mi to za dobrze, mój tato narzeka że przesalam a mi takie smakuje dlatego to on teraz przejął rolę gotowania 
Mi się zepsułaTez bym chętnie zrobila gofry ale nie mam gofrownicy[emoji53][emoji25]
![]()
Klaudia jeśli będziesz rodzic w kielcach, to oni daja rozek, pieluchy fkanelowe, ale ubranka mieć lepiej swoje bo nie wiem czy dajaU mnie w szpitalu wszystko muszę mieć swoje, ubranka tez
Super, że wszystko okJa już po wracam do domku potwierdzenie że dziewczynka i wszystko oki i waży już 527 gram![]()
U mnie w szpitalu wszystko muszę mieć swoje, ubranka tez
To musze zagladac w gazetki [emoji13][emoji13]Mi się zepsułabędzie w Biedronce
![]()