G
gosc12
Gość
Mam nadzieję, że jutro jeszcze coś będzietak biedronkowe jak zwykle bylam rano i ost w rozmiarze 68 ... wszystko przebrane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że jutro jeszcze coś będzietak biedronkowe jak zwykle bylam rano i ost w rozmiarze 68 ... wszystko przebrane
No właśnie ja przy okresie tez wyje z bolu.. I dlatego sie boje czy dma rade[emoji13]Ja. Też jestem mało wytrzymała, mam niski próg bólu, przy okresie z bólu zawsze mdlałam i wymiotowałam. I przeżyłam
![]()
Mam tyle samo155cm hiahia
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Sa dziewczyny ktore rodziły bez znieczulenia?? W moim szpitalu daja w tylko jak anestezjolog jest czyli od 8.do 15... A sie boje czy dam rade bez [emoji13] slaba jestem jesli chodzi o ból
![]()
Mi też narobily ochoty [emoji16] mam gofrownice a mój facet ma na telefonie super przepis, który nam się zawsze sprawdza [emoji16] poczekam aż się obudzi po nocce moja śpiąca królewna i pójdę zrobić [emoji16][emoji16] mi najbardziej smakuje z dżemem truskawkowymA ja o dziwo gotuje dobrze w ciąży , wcześniej przesalalamnarobiłaś mi ochoty na gofry
3mam kciuki [emoji16][emoji16]Ja juz pod gabinetem oczywiscie Oliwia ze mna. I lapiemy stresa hihi. Taka chyba kobieca natura
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To bedzie dobry pomysl. Lepiej nie brac za duzo swoich rzeczy jak daja. Mozesz miec na wszelki wypadek jakiegos bodziaka zeby nie latac w srodku nocy po ciuchy jak sie ubrudzi.Na stronie szpitala w którym będę rodzić jest napisane że nowordek może być ubierany w swoje ubranka, ale oddział też ma jakies swoje i wtedy trzeba wziąć tylko ubranko na wyjście. Powiedzcie mi, czy jeśli zdecyduję się wziać tylko ubranko na wypis, a w trakcie pobytu korzystac z ich ubrań to będzie zły pomysł? Staram się ograniczyć rzeczy w torbie do porodu, żeby jak najmniej zarazków zabrać potem do domu...
Ja czuję codziennie już od jakiś 2-3 tygodni ale nie tak mocne jak inne dziewczyny [emoji4] ale mam też sporo swojego brzuszka i łożysko na przedniej ścianie więc pewnie to tłumi. Aż byłam zdziwiona na USG ostatnio jak mały fikał strasznie a ja nic nie czułam [emoji4]Zaczęłam 21 tc a dalej nie czuje ruchow dziecka... Wy tez tak macie?
![]()