reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Aaa no to nie wiem Kiniu czułam się ok a czy coś mogło na to wpłynąć to nie wiem , ale tak mocno chora jakoś nie byłam i żadnej infekcji też niemialam bo moja gin co wizytę bada mi ph i wymaz pod mikroskopem :*
Wiesz ja lekarzem nie jestem tak tylko przypominam sobie na co by mozna w razie czego zwrócić uwagę:* chociaż wierze, że lekarze wiedzą co robia i będzie ok

Tak dzięki Bogu szyjka się zamknęła i nieskrocila dalej leki nogi do góry i lezec i jutro podejmą decyzję czy tabletki i leżenie sobie z tym poradzą czy będzie potrzebny ten krążek
Ważne, że zamknięta [emoji106][emoji106][emoji106]
Zobaczysz, że będzie dobrze [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Kurcze Aga ciezko powiedziec[emoji53] Raczej rozciagania, ale jak sie bardzo martwisz to lepiej to sprawdzic.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Na szczęście jak wzięłam magnez i się położyłam to przeszło, przysnęłam, i jak się obudziłam, to już nie boli w ogóle :) więc chyba faktycznie rozciąganie i skopana pęcherz (i magnez chyba powinnam regularniej brać, bo biorę "prawie codziennie", czasem zapominam i nie biorę przez 3 dni...)
Z tym pecherzem to też było trochę tak, że rano mi się chciało bardzo do wc, ale Hania tak fajnie się wierciła, że kopniaki było czuć przez skórę, więc jeszcze trochę O przykładał rękę, itd, no i zaczęło trochę boleć... A potem poszłam do wc, i już nie przeszło... Ale myślę, że skoro po mg i drzemce przeszło, to chyba normalne..

0d1yrjjgtd95fou3.png

Usnęłam [emoji23]
Już jak się położyłam to praktycznie nie czułam, a jak się obudziłam, to już przeszło zupełnie - wzięłam się za obiad ;)
Ale we wtorek na wizycie zapytam... ;)

A Ty jak się czujesz? Jak sytuacja dzisiaj?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Szyjka się zamknęła i nieskraca bardziej to najważniejsze jeszcze mam bóle itd ale musi być oki :*

Dziewczyny jestem w szpitalu. Znowu miałam ten dziwny stan że nie wiedziałam co sie dzieje i chwiałam sie na boki. NIe wiedzą co ze mną zrobić. Dam znac jak bedzie po
O matko Jolcia, przykro mi strasznie[emoji20] Mam nadzieje, ze jakos Ci pomoga.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja miałam w 1 ciąży na przedniej ścianie, a teraz mam na tylniej dlatego teraz nie mogę się nadziwić jak dobrze je czuję :) A u mnie zastoje w remoncie są wykluczone, bo ja po prostu nie mam gdzie mieszkać. Mój remont polega na tym, że mam 2 pokoje i robię z nich 3. Duży salon został podzielony na pół i teraz tam jest pokój syna i sypialnia (w której jeszcze trzeba wykuć okno [emoji33]) a w obecnej sypialni rozebraliśmy garderobę i trzeba z tego zrobić salon. Mam meblami zawalony cały przedpokoj, śpimy na podłodze na materacu, rzeczy w kartonach, wszędzie pył i kurz normalnie dramat!

p19uqqmzxqi22hcj.png
Nooo, nie zazdroszczę....
Remont w mieszkaniu, w którym się mieszka to sajgon...
Ale najważniejsze, żeby szybko się skończyło... Trzymam kciuki [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry