Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie pracujeDziewczynki moja beta 285.9 sprawdzałam to przyrost jest w normie. Ogólnie troche pobolewa mnie brzuch a poza tym nic . Tylko teraz muszę się umówić do ginekologa. Czy planujecie iść od razu na zwolnienie czy będziecie pracować?
Dziewczynki moja beta 285.9 sprawdzałam to przyrost jest w normie. Ogólnie troche pobolewa mnie brzuch a poza tym nic . Tylko teraz muszę się umówić do ginekologa. Czy planujecie iść od razu na zwolnienie czy będziecie pracować?
Ładna beta. Ja bym chciała pracować do czerwca. W wakacje to i tak wolne, a od września chyba nie będę szła. Tym bardziej, że małe dzieci to dużo zarazkow.Dziewczynki moja beta 285.9 sprawdzałam to przyrost jest w normie. Ogólnie troche pobolewa mnie brzuch a poza tym nic . Tylko teraz muszę się umówić do ginekologa. Czy planujecie iść od razu na zwolnienie czy będziecie pracować?
Tak, jak najbardziej normalne, tak właśnie boli kiedy wszystko się tam zaczyna rozciągaćDziś boli mnie brzuch jak na okres czy to normalne?
Ja tez z wykształcenia jestem nauczycielką i po powrocie do Polski zamierzam pracować w zawodzieTeż jestem n-lką. Mam teraz 3 klasęTrzymam kciuki za wysoką betę.
Byłam dziś u gina. Trochę mnie sprowadził do parteru, że właściwie nic pewnego. Tzn. na usg widać, że coś się dzieje (byłam na nfz, nie było problemu z usg i następne mogłaby mieć po 19 marca, więc to mit, że na nfz tylko 3 usg). Ale wiedziałam, że tak będzie, byłam się dopytać o leki.
Pewnie Dziewczyny, jak możecie to korzystacie z L4, odpoczniecie przed porodem bo później będzie ciężko o trochę wolnegoŁadna beta
Ja pracowałam praktycznie do porodu, praca za biurkiem z fajnymi ludźmi. Ciąża bezproblemowa. Ale teraz myślę, ze pójdę wcześniej... pobędę z Młodym trochę przed porodem. Moze we wrześniu... Zobaczę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom