Renfrii
Fanka BB :)
AAAa on to racjaW środę bede dokładnie w 22t2d więc nie aż tak późno. Mi polowkowe robi moja lekarka i zapisuje sie jak mi się zwolnienie kończy, wcześniej mi się nie opłaca![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AAAa on to racjaW środę bede dokładnie w 22t2d więc nie aż tak późno. Mi polowkowe robi moja lekarka i zapisuje sie jak mi się zwolnienie kończy, wcześniej mi się nie opłaca![]()
Też mi się podobaPiękne miejsce
Ja teżGlukoza dla mnie to coś okropnego, tak mi się wymiotować po tym chciało, fuj... Mam nadzieję, że u Ciebie lepiej to przebiegnie![]()
Ja mam 15-egoNie martw się, ja też dopiero połówkowe 16ego a niby połówkowe u mojego lekarza 12ego. Takie szczegółowe badanie ale nie aż tak 100%owe jak u lekarza z certyfikatem
O kochana u mnie było tak w sobotę.... Najpierw zjadłam w KFC, później w domu chipsy a na koniec zjadłam śledzie z gruszkami i miałam "piękną" rewolucjePoszłam kupic sobie coś na wieczór, ale nie wiedziałam na co mam ochotę.
I tak wyszło, że na nie zdroweZobacz załącznik 841416

Jejku jak ladnie i w środku i na zewnątrz, trzymam kciuki zeby mieli wolny terminTeż mi się podobaFajnie jakby udało się tam przyjęcie zorganizować
Przynajmniej można wyjść na powietrze a nie tylko siedzieć przy stole
Tu więcej zdjęć
Link do: GALERIA – dworekparkowy.pl
Najgorsze jest to siedzenie w przychodni ponad 2 h :xNawet mi nie mówcie o tej glukozie, nigdy nie byłam a już się boję bo pewnie teraz na wizycie mnie wyśle![]()
To na szczęście nie jestem w tym osamotniona, jak widzę na paskach u innych dziewczyn że już 22-23 tydzień to aż zazdroszczęJa też na szarym końcu, z terminem na 30 lipiec
![]()