reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam w srode[emoji4] dzisiaj ma przyjechać kurier z poduszka wiec mam nadzieje ze juz sie bede wysypiac [emoji13][emoji13]

Od rana nie mam apetytu... Nie mogę patrzec na jedzenie[emoji53] mimo ze w brzuchu burczy... Raz mam napady gloduna raz tak jak dzisiaj nie moge jesc. Też tak macie??

0d1ysek2pbzt5rd6.png
Będziesz na pewno [emoji2] ja odkąd ją mam z łóżka bym najchętniej nie wychodziła i w sumie nie wychodzę [emoji2][emoji2][emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

To samo robię ;) Gdyby nie kubeczek na widoku to na bank bym zapomniała ;)

U nas pobierają z krwi żylnej, a nie glukometrem na czczo. Właśnie po to, żeby wynik był wiarygodny.
A u mnie i glukometrem i z zyly. Bo jak wyjdzie glukomeyrem za wysoko to dalej nie badaja.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem na to uczulona, bo starsza siostra w obu ciążach miała cukrzycę (z insuliną), druga siostra niby nie, ale rodziła dzieci ponad 4 kg i lekarze się niepokoili makrosomią płodu przy braku cukrzycy - młodsza siostra powtarzała dwa razy test obciążania z tego powodu już wysoko w ciąży...;/ A dzieciaki po urodzeniu przechodzili diagnostykę noworodków od matek cukrzycowych przez to.
A u mnie nikt sie nie intetesowal tym, ze urodzilam dziecko ponad 4 kilo pod wzglefem cukrzycy. Nie wyszla to nie mialam i tyle.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Podajcie mi linka do sklepu Karli bo raczej się do niego nie dokopie
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Proszę: Link do: Candy Floss :)

Strona na fb Si Jolie artykuły dla dzieci kokon płaska mała podusia i kołderka do kokonu albo wózka i ten miś gratis 79zl taki idealny zestaw dla niemowlaka

Dzięki już patrzę!

Nie mogę znaleźć. Jedynie Si Jolie. Ale ma tylko 4 rzeczy na swojej stronie do sprzedania . Więc to chyba nie to. Mogłabyś wysłać screena ?

Link do: Si Jolie

No to faktycznie słaby dzień masz... czasami tak bywa że wszystko pod górę..

@Mmilena, wrzucisz linka do sklepu na zakupowy, bo na bank za jakiś czas temat kokonu się jeszcze pojawi :)

reklama
Do góry