reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

U nas jest bardzo restrykcyjnie przy tym badaniu. Wytycznych jeszcze pilnują pielęgniarki. U mnie pije się glukozę przy pielęgniarce, nie można dodać cytryny, trzeba siedzieć w poczekalni przez cały czas. Jedyne co, to pozwalają małymi łykami pić wodę mineralną.
U mnie w przychodni musisz być 8 godzin bez posiłku. Pobierają krew po przyjściu i dostajesz do wypicia od położnej napój (zapieczętowany w małej butelce jak mała woda mineralna.) Do wyboru masz smak cytrynowy i mandarynkowy. Dziewczyny, które pytałam mówiły, że jest dość dobry w smaku. Jakby piły fantę lub sprite. Potem czekasz 2 godzinki i jest pobierana krew, czasem trzeba zostać jeszcze kolejną i pobierają trzeci raz.

reklama
Witam w srode[emoji4] dzisiaj ma przyjechać kurier z poduszka wiec mam nadzieje ze juz sie bede wysypiac [emoji13][emoji13]

Od rana nie mam apetytu... Nie mogę patrzec na jedzenie[emoji53] mimo ze w brzuchu burczy... Raz mam napady gloduna raz tak jak dzisiaj nie moge jesc. Też tak macie??

0d1ysek2pbzt5rd6.png
Może chrupki kukurydziane, soki .. coś żeby trochę wypełnić żołądek. W ciąży nie powinno się dopuszczac do uczucia głodu.
Ja mam apetyt wieczorem, a w ciągu dnia zjem śniadanie, zupę ale to tylko dla dziecka bo ja nie czuję się glodna

Aaaa dziewczyny złamało mnie przeziębienie z taką siłą ze leżę w łóżku bez życia. Rozwalona totalnie na łopatki. Lecze sie czosnkiem, cebula, miodem, cytryna itp. Smierdze na kilometr[emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej i ciebie tez zlapalo[emoji53] To trzymam kciuki zeby szybko przeszlo!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w przychodni musisz być 8 godzin bez posiłku. Pobierają krew po przyjściu i dostajesz do wypicia od położnej napój (zapieczętowany w małej butelce jak mała woda mineralna.) Do wyboru masz smak cytrynowy i mandarynkowy. Dziewczyny, które pytałam mówiły, że jest dość dobry w smaku. Jakby piły fantę lub sprite. Potem czekasz 2 godzinki i jest pobierana krew, czasem trzeba zostać jeszcze kolejną i pobierają trzeci raz.

Brzmi to dużo bardziej humanitarnie...

Będziesz na pewno [emoji2] ja odkąd ją mam z łóżka bym najchętniej nie wychodziła i w sumie nie wychodzę [emoji2][emoji2][emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
A ja swoją chyba sprzedam. Rzadko jest mi potrzebna. Dzisiaj spałam bez i również się wyspałam.. może później jak będę miała większy brzuch to się przyda :blink:

Może chrupki kukurydziane, soki .. coś żeby trochę wypełnić żołądek. W ciąży nie powinno się dopuszczac do uczucia głodu.
Ja mam apetyt wieczorem, a w ciągu dnia zjem śniadanie, zupę ale to tylko dla dziecka bo ja nie czuję się glodna
Już wcisnelam troche zupy.. Za to chetnie bym cos słodkiego zjadla [emoji13]

0d1ysek2pbzt5rd6.png

reklama
Na 13ta , leki dalej to co w szpitalu nawet mi ładnie panie zapakowaly tak jak miałam w szpitalu żebym niemusiala wczoraj po aptekach chodzić :)i do wizyty mam tak ładnie popakowane na każdy dzień przekochane kobietki :) Zobacz załącznik 841586
Ale super! Całkiem inne samopoczucie jak człowiek trafia ta takich dobrych ludzi na swojej drodze :-)

Do góry