Agatka29
Fanka BB :)
A jak zrobiło Ci się rozwarcie w 23 tygodniu to wykrył to podczas badania na fotelu ręką, czy przy USG dopochwoe ?Jasne. Chcesz to pytaj
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A jak zrobiło Ci się rozwarcie w 23 tygodniu to wykrył to podczas badania na fotelu ręką, czy przy USG dopochwoe ?Jasne. Chcesz to pytaj
Przy USG bo rozwarcie wewnetrzneA jak zrobiło Ci się rozwarcie w 23 tygodniu to wykrył to podczas badania na fotelu ręką, czy przy USG dopochwoe ?
Aha ale to tylko idzie wylapac przy USG dopochwowym? Czy przez brzuch ?Przy USG bo rozwarcie wewnetrzne
Dopochwowe usgAha ale to tylko idzie wylapac przy USG dopochwowym? Czy przez brzuch ?
Oki dzięki, muszę mojego lekarza poprosić o spr bo od kad mam oessar, bada mnie tylko ręcznieDopochwowe usg
A dziekuje, powiedział ze to normalne przepowiadajace, a z szyjka sie jeszcze nic nie dzieje. Uspokoilam sieminka88 - i co powiedział Twój lekarz ? Czy te skurcze miałaś tak nisko ?
Ojej. Jak bierzesz antybiotyk to raczej jest to coś poważniejszego niż przeziębienie???Cześć dziewczyny. Ja już drugi raz jestem w szpitalu. Z powodu przeziębienia. U nas 37 tc. Poza tym wszytko ok. Dostaje antybiotyk, mam nebulizacje na kaszel bo jest okropny i wziewy. Już mi ciężko chodzić, brzuszek pobolewa. Mam nadzieję że lekarz mnie wypuści jeszcze przed porodem. Termin na 04.04.2018.